Siemanko.Dzisiaj byłem sie przejechać.Najpierw na stacje zatankować małą (tankuje na tej stacji zawsze wiec to nie wina paliwa).Zrobiłem jakies 7 km,dojezdzam do krzyzowki wbijam jedynke i nagle motor zgasł.Po siedmiu probach odpalania wkoncu załapał,ale na jakies 10 sekund poczym znowu zgasł.Od tamtej pory juz nie odpala.
Akumulator jest naładowany,przy probie odpalenia czuc benzyne,wiec chyba jest wtryskiwana.
Co mam zrobic,co najpierw sprawdzic?
Zgasła i nie odpala
- przema
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 929RR
Tak dioda gasnie,pompa pompuje,rozrusznik kreci,ale moto nie pali.
Zeby sprawdzic iskre to trzeba air-box sciągnac.Patrzyłem pod bak i tak sie zastanawiam czy jak odkrece waz co idzie z baku do listwy wtryskowej,to czy paliwo bedzie uciekac czy nie?Bo mam pełny bak
Teraz mi sie przypomniało ze chwile przed zgasnieciem moto jechałem po nierównej kostce brukowej.
Zeby sprawdzic iskre to trzeba air-box sciągnac.Patrzyłem pod bak i tak sie zastanawiam czy jak odkrece waz co idzie z baku do listwy wtryskowej,to czy paliwo bedzie uciekac czy nie?Bo mam pełny bak
Teraz mi sie przypomniało ze chwile przed zgasnieciem moto jechałem po nierównej kostce brukowej.
-
wiertło
- Staly Bywalec

- Motocykl: CBR125,f4i,sc44,sc57A,ZX10R,Cb,sc57A :)
- Rok produkcji: 2005
- Samochód: Seat leon 1 1.9 Tdi :)
tak będzie leciało żeby sobie ułatwić trzeba zlać paliwoprzema pisze:Patrzyłem pod bak i tak sie zastanawiam czy jak odkrece waz co idzie z baku do listwy wtryskowej,to czy paliwo bedzie uciekac czy nie?Bo mam pełny bak
[ Dodano: Nie Wrz 16, 2012 9:50 am ]
a patrzyłeś na kable kostki masy itp ???
- Ci użytkownicy podziękowali wiertło za ten post:
- Anonymous
Oddam nerkę za cbr :)