Siema, co sadzicie o tej klatce, cena fajna ale jak to bedzie wygladalo w praktyce przy wywrtoce, jest wiele konstrukcji klatek i czy ta z auckji jest cos warta??
Link do aukcji
Klatka do 954
- HardcoreHooliga
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: 954rr
- Rok produkcji: 0
- HardcoreHooliga
Potrzebuje sprawdzonej klatki, mam zajawke na nauke driftu, a to bardzo wywrotna dyscyplina, wiec nie chce zeby mojej kochanej cos sie stalo, jesli przytuli sie do gleby to chce ja podniesc i kontynuowac jazde, a nie plakac nad rozwalonymi czesciami, a nie wiem czy sama klatka da rade ochronic takie upadki bo jestem zielony w tym temacie.
- HardcoreHooliga
Rozbieranie motoru nie wchodzi w gre, bo duzo jezdze i to ma byc "cywyilny" sorzet w calosci z owiewkami i lampami do codziennej jazdy, a dodatkowo chce go w pewnym stopniu zabezpieczyc przy nauce driftu bo od czasu do czasu bede sie uczyl i szkoda czasu na rozkrecanie i skrecanie wszystkiego.
Nie chce rowniez zeby wygladal jak motor z nauki jazdy ktory jest w calosci orurowany
Max widze, ze robisz klatki, tak orientacyjnie jaka cena u Ciebie wchodzi w gre? (tak z ciekawosci). Pozdro
Nie chce rowniez zeby wygladal jak motor z nauki jazdy ktory jest w calosci orurowany