i w tych wszystkich motocyklach była tylko yoshimura ,i nie nazywaj mnie chłopcem bo ja swoja przygodę z moto zacząłem rok później i za pewnie nie jestem daleko w tyle od Panakamilwwe pisze:Max_929 pisze:Two Brothers to poezja a nie jakieś wycie jak nie miałeś to nie wieszkamilwwe pisze:mam wrażenie że zaraz silnik mi wypluje przez ten tłumik
Chłopcze ja od 7 roku życia zacząłem przygodę z motocyklami i zapewniam cię że miałem więcej motocykli w życiu niż ty włosów na głowie więc bez takich mi tu.
Two Brothers czy Yoshimura RS5 do sc57
- Max_929
- Moderator

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR929
- Rok produkcji: 2000
- kamilwwe
- Motocykl: Honda CBR 1000 RR
- Rok produkcji: 2004
Max_929 pisze:i w tych wszystkich motocyklach była tylko yoshimura ,i nie nazywaj mnie chłopcem bo ja swoja przygodę z moto zacząłem rok później i za pewnie nie jestem daleko w tyle od Panakamilwwe pisze:Max_929 pisze: Two Brothers to poezja a nie jakieś wycie jak nie miałeś to nie wiesz
Chłopcze ja od 7 roku życia zacząłem przygodę z motocyklami i zapewniam cię że miałem więcej motocykli w życiu niż ty włosów na głowie więc bez takich mi tu.
Tak w 94% we wszystkich moich motocyklach była YOSHIMURA z tego względu że ściągam je z USA. (zdarzały się i seryjne). Miałem kilka Europejczyków i we wszystkich wydechy były innych firm i jakoś tylko ta YOSHIMURA przypadła mi go gustu.
Ale każdy ma swoje zdanie i za swoim obstaje, nie chce tu Pana w żadnym wypadku obrażać czy coś tam bo i widzę że nawet jesteśmy z jednego województwa
-
krzysiekbb
- Motocykl:
Witajcie
Nie zaczynam nowego tematu dołaczesie do tego 
Mam RS5 i mam wrazenie ze jest za cicha! Wersja sc57 - usa
Nie moge dopatrzec sie DB killera. wylot to owal bez "kólek" db killera... o co chodzi?
moze ktos mi wytluaczyc czy jakby byl DB kiler to gdzie jest jego mocowanie? Czy jezeli jest exup to on moze tak wyciszac? USA nie mialy chyba katalizatora prawda?
Mam RS5 i mam wrazenie ze jest za cicha! Wersja sc57 - usa
Nie moge dopatrzec sie DB killera. wylot to owal bez "kólek" db killera... o co chodzi?
-
Wariat79
- Motocykl: Było 954rr jest R1 Rn12
- Rok produkcji: 2002
-
krzysiekbb
- Motocykl:
-
Wariat79
- Motocykl: Było 954rr jest R1 Rn12
- Rok produkcji: 2002
Miejsce na db kilera masz ale jego samego raczej nie
Na kominie torowym najczęściej masz napis "Not to road us" a na ulicznym wybitą wartość głośności w db
Osobiście miałem do czynienia z kilkoma RS5 i w różnych maszynach ale pod względem głośności żadna nie była bardzo głośna Two Brothers zawsza drze jape