Two Brothers czy Yoshimura RS5 do sc57

Tematy dotyczące ogólnych zagadnień Hondy Fireblade CBR1000RR SC57 2004-2007
Awatar użytkownika
Max_929
Moderator
Moderator
https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
Motocykl: CBR929
Rok produkcji: 2000

Post autor: Max_929 »

kamilwwe pisze:
Max_929 pisze:
kamilwwe pisze:mam wrażenie że zaraz silnik mi wypluje przez ten tłumik :one:
Two Brothers to poezja a nie jakieś wycie jak nie miałeś to nie wiesz ;)

Chłopcze ja od 7 roku życia zacząłem przygodę z motocyklami i zapewniam cię że miałem więcej motocykli w życiu niż ty włosów na głowie więc bez takich mi tu.
i w tych wszystkich motocyklach była tylko yoshimura ,i nie nazywaj mnie chłopcem bo ja swoja przygodę z moto zacząłem rok później i za pewnie nie jestem daleko w tyle od Pana :559:
Awatar użytkownika
kamilwwe
Motocykl: Honda CBR 1000 RR
Rok produkcji: 2004

Post autor: kamilwwe »

Max_929 pisze:
kamilwwe pisze:
Max_929 pisze: Two Brothers to poezja a nie jakieś wycie jak nie miałeś to nie wiesz ;)

Chłopcze ja od 7 roku życia zacząłem przygodę z motocyklami i zapewniam cię że miałem więcej motocykli w życiu niż ty włosów na głowie więc bez takich mi tu.
i w tych wszystkich motocyklach była tylko yoshimura ,i nie nazywaj mnie chłopcem bo ja swoja przygodę z moto zacząłem rok później i za pewnie nie jestem daleko w tyle od Pana :559:

Tak w 94% we wszystkich moich motocyklach była YOSHIMURA z tego względu że ściągam je z USA. (zdarzały się i seryjne). Miałem kilka Europejczyków i we wszystkich wydechy były innych firm i jakoś tylko ta YOSHIMURA przypadła mi go gustu.
Ale każdy ma swoje zdanie i za swoim obstaje, nie chce tu Pana w żadnym wypadku obrażać czy coś tam bo i widzę że nawet jesteśmy z jednego województwa ;)
Awatar użytkownika
Max_929
Moderator
Moderator
Motocykl: CBR929
Rok produkcji: 2000

Post autor: Max_929 »

fakt ja również przepraszam jeśli Ciebie uraziłem ,a o gustach się nie dyskutuje zapomniałem o tym.
pozdrawiam szerokości ;)
wiertło
Staly Bywalec
Staly Bywalec
Motocykl: CBR125,f4i,sc44,sc57A,ZX10R,Cb,sc57A :)
Rok produkcji: 2005
Samochód: Seat leon 1 1.9 Tdi :)

Post autor: wiertło »

miałem YOSHIMURA z toru w f4i okrótnie to drze ryja hihi:
Oddam nerkę za cbr :)
krzysiekbb
Motocykl:

Post autor: krzysiekbb »

Witajcie :) Nie zaczynam nowego tematu dołaczesie do tego :)

Mam RS5 i mam wrazenie ze jest za cicha! Wersja sc57 - usa

Nie moge dopatrzec sie DB killera. wylot to owal bez "kólek" db killera... o co chodzi? :) moze ktos mi wytluaczyc czy jakby byl DB kiler to gdzie jest jego mocowanie? Czy jezeli jest exup to on moze tak wyciszac? USA nie mialy chyba katalizatora prawda?
Wariat79
Motocykl: Było 954rr jest R1 Rn12
Rok produkcji: 2002

Post autor: Wariat79 »

Może masz wersje uliczną a nie race ale db kiler powinien być ( najczęściej mocowany na jedną śrubkę przy wylocie komina ) co do exupa minimalnie wycisza ale nie na tyle żeby zdławić komin. Kata raczej też powinieneś mieć ;)
krzysiekbb
Motocykl:

Post autor: krzysiekbb »

a jak odroznic te wersje? mam taki wygar:

Obrazek

Obrazek
Wariat79
Motocykl: Było 954rr jest R1 Rn12
Rok produkcji: 2002

Post autor: Wariat79 »

Miejsce na db kilera masz ale jego samego raczej nie ;) Na kominie torowym najczęściej masz napis "Not to road us" a na ulicznym wybitą wartość głośności w db ;) Osobiście miałem do czynienia z kilkoma RS5 i w różnych maszynach ale pod względem głośności żadna nie była bardzo głośna Two Brothers zawsza drze jape hihi:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne (CBR1000RR SC57)”