Klocki
-
zondar
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: sc44
- Rok produkcji: 2000
Klocki
Koledzy jakie klocki hamulcowe polecacie do sc44
bo sa te carbonowe sinterowe sam juz nie wiem co zakupic
bo sa te carbonowe sinterowe sam juz nie wiem co zakupic
-
gargamel
- Motocykl: Ducati 996
- Rok produkcji: 0
Ferrodo platinum są bardzo dobre. W tym roku w wyniku braku dostępności tych klocków, zakupiłem Brembo. Cenowo podobnie, jakościowo także. Kiedyś założyłem tanie klocki i po 100km straciłem hamulce. W firmowe klocki warto zainwestować. Będziesz miał dobrze działające hamulce i tarczy nie zajadą.
No speed limit, no police - no FUN 
- Martin.B.M.
- Motocykl: Komar
- Rok produkcji: 0
- Kontakt:
Też kiedyś w 929 testowałem Ferodo platyna i nie wypadały źle koszt ok 160zł na 2 tarcze.Klocki są miękkie więc tarczy nie zjedzą.Podobnie dobre są Brembo Carbon/Ceramic i TRW SV/SH. Sintery (ST) z tych firm są o oczko wyżej są ciut twardsze ale też tarczy nie zjedzą
Nie polecam tylko jak wyżej pisali no name i NHC kevlar na Nhc 954 mi słabiutko hamowała.
Nie polecam tylko jak wyżej pisali no name i NHC kevlar na Nhc 954 mi słabiutko hamowała.
-
roksc33
- Staly Bywalec

- Motocykl: Cbr 900rr
- Rok produkcji: 1999
testowalem ebc nissin ferrodo itd itd itd i do suzuki zakupilem oryginalne przyszly kurierem gdy otworzylem paczke to sie wystraszylem opakowanie z papieru toaletowego:) no ale przeciez tu nei chodzi o opakowanie. tylko jakosc. i powiem ze nigdy w zyciu niekupie innych niz producent zaklada do nowej maszynytrutenz pisze:Najlepiej kupić oryginał nissin,jak fabryka przykazała.