mam problem ze wskaźnikiem rezerwy w cbr f4i. Na wyświetlaczu palą się wszystkie kreseczki oznaczające rezerwę, nie mrugają, palą się cały czas. Pomimo tego, że w baku jest sucho, na wyświetlaczu nadal świecą 4 kreski. Po rozłączeniu wtyczki od wyświetlacza i ponownym podłączeniu, kreseczki przestały się wyświetlać, pojawiają się tylko na chwile gdy następuje włączenie zapłonu. Proszę o pomoc
Wskaźnik rezerwy paliwa - cbr f4i
- Lukki
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 600 F4i Sport
- Rok produkcji: 2001
Wskaźnik rezerwy paliwa - cbr f4i
Witam,
mam problem ze wskaźnikiem rezerwy w cbr f4i. Na wyświetlaczu palą się wszystkie kreseczki oznaczające rezerwę, nie mrugają, palą się cały czas. Pomimo tego, że w baku jest sucho, na wyświetlaczu nadal świecą 4 kreski. Po rozłączeniu wtyczki od wyświetlacza i ponownym podłączeniu, kreseczki przestały się wyświetlać, pojawiają się tylko na chwile gdy następuje włączenie zapłonu. Proszę o pomoc
-
wiertło
- Staly Bywalec

- Motocykl: CBR125,f4i,sc44,sc57A,ZX10R,Cb,sc57A :)
- Rok produkcji: 2005
- Samochód: Seat leon 1 1.9 Tdi :)
ja kolego miałem ten sam problem wyciagnołem pompke z baku i tam jest czujnik od tego z jednym kabelkiem w srodku tego czujnika jest kólka jak dobrze pamietam delikatnie to rozebrałem ten czujnik wyczysciłem i poprawiłem lutownicą lót i tak naprawiłem na rezerwie pokazała sie cała drabinka a pózniej po kolei schodziły mi te kwadraciki. Przez dwa lata pokazywało mi już prawidłowo
Oddam nerkę za cbr :)