Faktycznie dziwna sprawa moze ktos uderzy z tym do importera.....
A jakie mieliście przebiegi w tych moto ?
Osobiscie leje tylko Motula 300v
prosze o rade
- RudiszRR
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: 1000 RR HRC
- Rok produkcji: 2007
- Kontakt:
-
borek
- Motocykl: cebra929rr i crf250r
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
Coś nie chce mi się wierzyć z tym castrolem jestem żywym przykładem że olej jest ok.
Od samego początku jak mam 929 leję gps czyli 3 sezon i nic się nie dzieje złego, kumpel w kawie już 2 sezon na tym samym lata i też oki. Może przyczyną nie jest konkretnie dany olej tylko stan oleju przy stawianiu na koło
, lepiej jest wlać trochę więcej niż za mało 
Od samego początku jak mam 929 leję gps czyli 3 sezon i nic się nie dzieje złego, kumpel w kawie już 2 sezon na tym samym lata i też oki. Może przyczyną nie jest konkretnie dany olej tylko stan oleju przy stawianiu na koło
- Honda
- Motocykl: Były dwie SC33
- Rok produkcji: 1999
Tez mialem jeden sezon Castrola GPS i nic sie nie dzialo. Znajomy mial psa SC33 jeden sezon tylko do pałowania na kole (cyrkle itp) i panewa nie wyskoczyła. Motocykl kupil z przebiegiem okolo 36000km z czego poprzedni wlasciciel na wstepie powiedzial ze moto w jego rekach przez 12000km stoczyło boje w ekstremalnych warunkach... gumowanie nauka nauka nauka. Znajomy tez tylko do tego go miał i po kilku wywrotkach płyn chlodniczy mu wyciekł ale nadal pałował, moto sie zagotowało. Po wymianie uszczelki pod głowicą moto dalej jezdziło ostro, ale zawsze olej w silniku był. Teraz ma juz go inny własciciel ponownie do nauki stuntu.