umiejscowienie wiązki i bezpieczników
-
Przemo1552
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 900rr sc33
- Rok produkcji: 1999
umiejscowienie wiązki i bezpieczników
Witam wszystkich jestem nowy na tym forum ale liczę, że doświadczone osoby pomogą mi w temacie:)
Potrzebuję zdjęcia jak są zamontowane bezpieczniki i przekaźniki.
W moim fireblade ktoś wymieniał czache i nie postarał się zbytnio... bezpieczniki i cała wiązka nie jest nigdzie przyczepiona i wisi na przewodach. Chcę to koniecznie naprawić przed sezonem.
Proszę o pomoc:)
Pozdrawiam
Potrzebuję zdjęcia jak są zamontowane bezpieczniki i przekaźniki.
W moim fireblade ktoś wymieniał czache i nie postarał się zbytnio... bezpieczniki i cała wiązka nie jest nigdzie przyczepiona i wisi na przewodach. Chcę to koniecznie naprawić przed sezonem.
Proszę o pomoc:)
Pozdrawiam
-
roksc33
- Staly Bywalec

- Motocykl: Cbr 900rr
Re: umiejscowienie wiązki i bezpieczników
chomikuj. manual cbr 900rr sc33 96-99
25 strona w manualu.
25 strona w manualu.
-
Przemo1552
Super!
Dziękuję za pomoc:)
Że też wcześniej nie pomyślałem o manualu.
Pozdrawiam
Dziękuję za pomoc:)
Że też wcześniej nie pomyślałem o manualu.
Pozdrawiam
może mi ktoś zrobić zdjęcie ułożenia wiązki elektrycznej pod prawym wypełnieniem czachy??
sc33 1998 rok mnie interesuje.
sc33 1998 rok mnie interesuje.
-
Przemo1552
Przyłączm się do tematu.
Manual nie pokazuje mocowania wiązki do czachy.
Będę wdzięczny za jakieś zdjęcie:)
Manual nie pokazuje mocowania wiązki do czachy.
Będę wdzięczny za jakieś zdjęcie:)
-
toper-utl
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 99
Jesli do soboty nikt nie da znac, to jak wroce na chate moge cyknac fotki jak to wyglada.
Chociaz w sumie to nie ma tam wiekszej kombinacji. Bezpieczniki wraz z kostkami sa "połączone" blaszką (nr.4 na załączonym obrazku) , ta blaszka jest przymocowana do prawego dolnego wypełnienia czachy (nr.7). W wypelnieniu jest otwor, w ktorym oryginalnie jest montowana plastikowa spinka (nr.31), łaczy ona blaszke z wypelnieniem. Spinka zazwyczaj słabo sie trzyma, wiec warto ja zastapic jakąs ładną srubką. Ułozenie przewodow jest intuicyjne, ale ich dlugosc jest dobrana niemal na styk.... wiec zawsze jest z tym troche zabawy, trza byc delikatnym i nie szarpac !!..
Chociaz w sumie to nie ma tam wiekszej kombinacji. Bezpieczniki wraz z kostkami sa "połączone" blaszką (nr.4 na załączonym obrazku) , ta blaszka jest przymocowana do prawego dolnego wypełnienia czachy (nr.7). W wypelnieniu jest otwor, w ktorym oryginalnie jest montowana plastikowa spinka (nr.31), łaczy ona blaszke z wypelnieniem. Spinka zazwyczaj słabo sie trzyma, wiec warto ja zastapic jakąs ładną srubką. Ułozenie przewodow jest intuicyjne, ale ich dlugosc jest dobrana niemal na styk.... wiec zawsze jest z tym troche zabawy, trza byc delikatnym i nie szarpac !!..
będę wdzięczny, chodzi bardziej jak idą przewody głównej wiązki i te koło lampy.
-
mati1490
- Motocykl: sc33,f4i,
Ta instalacja i skrzynka bezpieczników to jakaś lipa ogólnie w sc33,trzeba dobrze się nagłowić żeby to dobrze wyglądało i kable się nie poprzecierały,wątpię że ktoś ma tak jak w oryginale te kable poukładane , zamocuj najpierw skrzyneczkę a później metodą prób to poukładaj i tyle ,powodzenia
-
toper-utl
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 99
Jak dzis wszystko ogarne, postaram sie podskoczyc do garazu i cyknac fotke....