brak ładowania w cbr 929 rr
-
emge1
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 929rr
- Rok produkcji: 2000
brak ładowania w cbr 929 rr
Witam może ktoś potrafi pomóc. nie mam ładowania w cbr 929 rr. regulator na pewno dobry. pewnie alternator ???
LWG 
witam mam taki problem że też nie mam ładowania w fireblade ale mi popaliło kable od alternatora do regulatora mam nowy regulator i nie wiem jak je teraz puścić to są trzy kable (kolor żółty jednakowy) wtyczkę mam popaloną ale rozmieszczenie pinów da się określić (te trzy kable są w rzędzie u góry a dwa wyjściowe na dole) czy jest to jakaś różnica w podłączeniu ich?? czy też nie??
-
wiertło
- Staly Bywalec

- Motocykl: CBR125,f4i,sc44,sc57A,ZX10R,Cb,sc57A :)
- Rok produkcji: 2005
- Samochód: Seat leon 1 1.9 Tdi :)
A sprawdzałeś alternator czy się nie sfajczył bo regulator jedno a drugie altekrusirev pisze:witam mam taki problem że też nie mam ładowania w fireblade ale mi popaliło kable od alternatora do regulatora mam nowy regulator i nie wiem jak je teraz puścić to są trzy kable (kolor żółty jednakowy) wtyczkę mam popaloną ale rozmieszczenie pinów da się określić (te trzy kable są w rzędzie u góry a dwa wyjściowe na dole) czy jest to jakaś różnica w podłączeniu ich?? czy też nie??
Oddam nerkę za cbr :)
ja jestem po wymianie tez miałem sfajczona wtyczkę od alternatora i regulatora , wymieniłem regulator ,a alternator dałem do uzwojenia Przedsiębiorstwo usługowe „GYWER” zrobili mi za 180 i po 2 dniach mogłem wszystko składać te 3 żółte kabelki połącz z 3 żółtymi przewodami od altka , obojętnie jak nie ma to różnicy i powinno być ok ale na wszelki wypadek przepatrz cala instalacje bo lubi robić problemy w tamtym roku miałem własnie przez nią sakramenckie problemy i sezon zacząłem dopiero w sierpniu ,,,