929 zonk
-
zondar
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: sc44
- Rok produkcji: 2000
929 zonk
pytanie nastepujace mechanik poustawial zawory sychr przepustnic exupa i kuku moto nie pali brak iskry co to moze byc
-
toper-utl
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 99
sprawdz czujnik przechyłu, jest za zegarami, jesli go ruszał moze założył go do góry nogami. Jesli to nie pomoze to zerknij na inne elementy instalacji elektrycznej - podlaczenie impulsatora, cewkofajek, czujnik przy klamce sprzegla i stopce, no i ecu. Jesli masz hissa to oczywiscie rowniez podlaczenie jego antenki.
- marcinSC33
- Staly Bywalec

- Motocykl: RN19 (Były SC:33,57a,59)
- Rok produkcji: 2007
Hmm jeśli robił dla Ciebie normalną usługę serwisową to przysługuje Ci reklamacja i to raczej on powinien pytać - czemu nie pali (a raczej wiedzieć to i uzdrowić sprzęt).
Moim zdaniem powinieneś się w 1 kolejności zwrócić do tego mechanika - chyba , że już to zrobiłeś...i nie potrafi rozwiązać zagadki.
Też obstawiałbym jakiś temat związany raczej z rozpiętą wtyczką, czujnikiem przechyłu etc.
Moim zdaniem powinieneś się w 1 kolejności zwrócić do tego mechanika - chyba , że już to zrobiłeś...i nie potrafi rozwiązać zagadki.
Też obstawiałbym jakiś temat związany raczej z rozpiętą wtyczką, czujnikiem przechyłu etc.
- Max_929
- Moderator

- Motocykl: CBR929
czujnik w sc44 jest umieszczony pod siedzeniem a nie za licznikami
i nie kombinuj z nim niewiadomo jak tylko odłącz kostke i na krótko kawałkiem drutu ,
po drugie weź druga 929 od znajomego i pod siedzeniem koło czujnika przechyłu masz dwa styczniki w gumowej obudowie prawdopodobnie któryś padł ,moto reci i nie odpala ja tak miałem ;)przepiąłem styczniki pyk i moto chodzi .
teraz tak. tylko brak iskry ? pompa chodzi rozrusznik kreci to ważne wskazówki .
i nie kombinuj z nim niewiadomo jak tylko odłącz kostke i na krótko kawałkiem drutu ,
po drugie weź druga 929 od znajomego i pod siedzeniem koło czujnika przechyłu masz dwa styczniki w gumowej obudowie prawdopodobnie któryś padł ,moto reci i nie odpala ja tak miałem ;)przepiąłem styczniki pyk i moto chodzi .
teraz tak. tylko brak iskry ? pompa chodzi rozrusznik kreci to ważne wskazówki .
- misiopajur
- Motocykl: CBR 929 + YZ 250f +DR-Z 400 E leśny naqrwiacz
- Rok produkcji: 2001
-
zondar
- Motocykl: sc44