929 Pali mi sie blad F1 co to ??
-
adamstg
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda 929
- Rok produkcji: 2001
-
pekal1
- Motocykl: CBR 1137 FIREBLADE
- Rok produkcji: 1998
-
wiertło
- Staly Bywalec

- Motocykl: CBR125,f4i,sc44,sc57A,ZX10R,Cb,sc57A :)
- Rok produkcji: 2005
- Samochód: Seat leon 1 1.9 Tdi :)
-
crazyduck
- Staly Bywalec

- Motocykl:
-
grzegorz75
- Motocykl: honda sc57
- Rok produkcji: 2004
-
LOLO
- Motocykl: SATAN-LUCYFER 954RR
- Rok produkcji: 0
Nie wiem jak w 929, ale ja mam 954 europejską wersje (moto z niemiec) i jest sonda lambda, a dwóch moich kumpli ma też 954 tylko sprowadzone z Włoch i lambdy nie posiadają w żadnej wersji USA sie nie spotkałem by była!! A z tego co tu koledzy na forum juz kiedyś pisali sprawa nie do końca wyjaśniona które wersje miały sonde??orzech pisze:<lol> ciekawe jaka sonda ? bo chyba nie lambda której w europejskich wersjach nie ma
- zinnej
- Motocykl: HondaCBR 929
- Rok produkcji: 2001
Podłączę się pod temat.
Odpalam moto, po ruszeniu i przekroczeniu około 40-50km/h zapala mi się czerwona kontrolka i symbol FI na wyświetlaczu [na stałe]. Zrobiłem z tym ponad 100km/h i nic się nie dzieje. Wszystko działa jak działało, żadnych odchyłów od normy. Moto spaliło mi po mieście jakieś 8litrów, więc też się mieści w standardach.
Czujnik? Zwarcie? Jakieś problemy z mieszanką?
W piątek jadę do serwisu hondy i nie wiem na co się nastawiać. Nie chcę, żeby jakiś spryciarz mnie na kasę zrobił. Okaże się, że jakaś bzdura, kabelek czy psi ch**, a skasuje mnie jak za zboże ...
Ktoś miał jeszcze podobny problem?
Odpalam moto, po ruszeniu i przekroczeniu około 40-50km/h zapala mi się czerwona kontrolka i symbol FI na wyświetlaczu [na stałe]. Zrobiłem z tym ponad 100km/h i nic się nie dzieje. Wszystko działa jak działało, żadnych odchyłów od normy. Moto spaliło mi po mieście jakieś 8litrów, więc też się mieści w standardach.
Czujnik? Zwarcie? Jakieś problemy z mieszanką?
W piątek jadę do serwisu hondy i nie wiem na co się nastawiać. Nie chcę, żeby jakiś spryciarz mnie na kasę zrobił. Okaże się, że jakaś bzdura, kabelek czy psi ch**, a skasuje mnie jak za zboże ...
Ktoś miał jeszcze podobny problem?
Drive like there's no tomorrow - there won't be.
- Martin.B.M.
- Motocykl: Komar
- Rok produkcji: 0
Jak byś poczytał temat od początku to byś wiedział,że...
PDF DZIAŁ 5,0 -5,5
Robisz zworkę na kostce pod siodłem z czytujesz błąd jaki boli moto szukasz go w pdf i eliminujesz..Nie dasz rady jedziesz na serwis.
Chyba że masz dużo siana to jedziesz od razu na serwis no ale pytasz na forum więc sianka chyba za dużo nie ma
Podobnych tematów o błędach jest już chyba z kilkadziesiąt na forum 
PDF DZIAŁ 5,0 -5,5
Robisz zworkę na kostce pod siodłem z czytujesz błąd jaki boli moto szukasz go w pdf i eliminujesz..Nie dasz rady jedziesz na serwis.
Chyba że masz dużo siana to jedziesz od razu na serwis no ale pytasz na forum więc sianka chyba za dużo nie ma