Bede bardzo wdzieczny za wymiary
przekladki sprzegla w 96-97, wymiary
-
adaśko
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: sc33
- Rok produkcji: 0
przekladki sprzegla w 96-97, wymiary
Czy jest ktos w stanie mi podac wymiary przekladek w sprzegle w sc33 z 96-97? W katalogu Lucasa znalazlem tylko kompletne sprzeglo do 98-99... tarczki sa, jednak przekladki trzeba pod wymiar wybrac.
- orzech
- Motocykl: cbr 929
- Rok produkcji: 2000
Wydaje mi się że znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie tutaj:
http://www.fireblade.pl/down_serwisowki.php
http://www.fireblade.pl/down_serwisowki.php
- marcinkus
- Motocykl: 1000 RR sc57B. Nareszcie :)
- Rok produkcji: 2006
przekładki nie maja sprecyzowanego wymiaru gdyż i tak wolniej się ścierają od samych tarcz. Jedyne co sprawdzasz przy wymianie to czy nie są przebarwione na szaro od przepalenia. No i kładziesz na równej powierzchni najlepiej szkle i nie mogą odstawać żadne krzywizny więcej jak 0,30cm!
Byle do Wiosny 
-
toper-utl
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 99
0,3 ale mm.marcinkus pisze:przekładki nie maja sprecyzowanego wymiaru gdyż i tak wolniej się ścierają od samych tarcz. Jedyne co sprawdzasz przy wymianie to czy nie są przebarwione na szaro od przepalenia. No i kładziesz na równej powierzchni najlepiej szkle i nie mogą odstawać żadne krzywizny więcej jak 0,30cm!
-
wlodek23cbr
- Motocykl: cbr 1000 rr
-
adaśko
- Motocykl: sc33
za duzo pieniadzy?
przkladki nie kosztuja super duzo, a jak mam juz rozbierac i wymieniac to zrobie calosc... a przypalone sa na 95% - wiem jak uzywam sprzegla 
Producent podaje do jakigo moto... ale niestety do sc33 96-97 nie podal... sa wczesniejsze i pozniejsze... do tego konkretnie pieca nie ma. Jest tabela w wymiarami, sadze, ze cos dobiore... Zestawow z 9 przekladkami jest kilka... wszystkich nie kupie
Jesli masz te przekladki na wierzchu, na sprzedaz, moze bedziesz tak mily i zmierzysz je dla mnie? W zamiast jesli masz cos innego na sprzedaz do sc33 to chetnie kupie za Twoje fatyge
Masz swoje graty na allegro wystawione? 
Producent podaje do jakigo moto... ale niestety do sc33 96-97 nie podal... sa wczesniejsze i pozniejsze... do tego konkretnie pieca nie ma. Jest tabela w wymiarami, sadze, ze cos dobiore... Zestawow z 9 przekladkami jest kilka... wszystkich nie kupie
Jesli masz te przekladki na wierzchu, na sprzedaz, moze bedziesz tak mily i zmierzysz je dla mnie? W zamiast jesli masz cos innego na sprzedaz do sc33 to chetnie kupie za Twoje fatyge