ZEGARY!!!
-
drelek13
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: HONDA 929RR 2001
- Rok produkcji: 2001
ZEGARY!!!
Witam! wszystkich. Mam pytanie ? Co moze byc mam licznik w ktorym kontrolki wszystkie dzialaja podswietlenie tez. A wyswietlacz nic nie pokazuje ani obrotomierz sie nie kreci. Slyszalem ze jak moto mial wypadek gto ze jest jakis przekaznik badz czujnik ktory blokuje licznik nie wiem czy to prawda dlatego prosze o jakas pomoc dziekuje za odp pozdrawiam
- Pietrucha8112
- Motocykl: sc59 street sc57 tor f4i stunt
- Rok produkcji: 2012
-
fesk
- Motocykl: 954rr
- Rok produkcji: 2002
Dokładnie tak jak pisze Insaine, rozkręć, posprawdzaj "zimne luty" szczególnie na wtyczce i złączach raczej tych dużych i tak nic nie masz do stracenia, tylko wyposaż się w lutownice z cienkim grotem
będzie Ci łatwiej, a jak nie wiesz jak ściągnąć wskazówkę to poczytaj na forum o zmianie koloru podświetlania zegarów, z tego co pamiętam to robili to widelcem
i chyba tylko ta czynność robi wiele problemów, i jak będziesz się za to brał to zrób jakieś fotki i pochwal się jak i tak zegary zdechły
(chyba że ożyją) 
Pozdro
Pozdro
Witam
Kupiłem do swojej sc33 licznik od sc44 i potrzebuję go zaadoptować . Czy ma ktoś może opis wtyków (PINów) przy liczniku. Bardzo pomogło by mi jak by przynajmniej ktoś wrzucił zdjęcie kostki z kablami, która wchodzi w licznik a ja juz sobie sprawdzę po schemacie który kabej gdzie . Nie chcę robić tego na pałę , żeby go nie spalić
Kupiłem do swojej sc33 licznik od sc44 i potrzebuję go zaadoptować . Czy ma ktoś może opis wtyków (PINów) przy liczniku. Bardzo pomogło by mi jak by przynajmniej ktoś wrzucił zdjęcie kostki z kablami, która wchodzi w licznik a ja juz sobie sprawdzę po schemacie który kabej gdzie . Nie chcę robić tego na pałę , żeby go nie spalić
- Puciaty
- Motocykl: Honda cbr 929 rr
- Rok produkcji: 2000
z checia sie podłacze pod temat...
u mnie sprawa wyglada tak jak ruszam motocyklem, to wszystko dziala pokazuje predkosc obrotomierz tez działa...ale po jakims czasie predkosciomierz pokazuje zero a reszta dziaal obrotomiessz itd... po chwili sie odwiesza i jest ok
mialem pare razy tak... sciagałem licznie ale styki i kostka jest ok
czasami mam taka sytuacje?
co o tym myslicie jak to wyeliminować ?
u mnie sprawa wyglada tak jak ruszam motocyklem, to wszystko dziala pokazuje predkosc obrotomierz tez działa...ale po jakims czasie predkosciomierz pokazuje zero a reszta dziaal obrotomiessz itd... po chwili sie odwiesza i jest ok
mialem pare razy tak... sciagałem licznie ale styki i kostka jest ok
czasami mam taka sytuacje?
co o tym myslicie jak to wyeliminować ?
Pale Gume, a nie dusze
Witam,
Podbijam temat ponieważ mam problem z wyświetlaczem 929. Opisywałem już go w jakimś temacie ale brak odzewu.
Podczas jazdy mogę tylko zmienić przebieg dzienny i go zresetować. Nie mogę natomiast ustawić zegarka ani zmienić z mp/h na km/h. Czasem też samoistnie przeskakuje z kilometrów na mile i na odwrót.
Zdiagnozowałem na swój rozum jakąś usterkę prawego przycisku rozkręciłem liczniki ale tam tylko 2 przyciski podłączone do płytki. (przyciski zwierają ok, żadnej wilgoci)
Czy wyświetli się mój przebieg, czy trzeba będzie się podpinać pod kompa..
Podbijam temat ponieważ mam problem z wyświetlaczem 929. Opisywałem już go w jakimś temacie ale brak odzewu.
Podczas jazdy mogę tylko zmienić przebieg dzienny i go zresetować. Nie mogę natomiast ustawić zegarka ani zmienić z mp/h na km/h. Czasem też samoistnie przeskakuje z kilometrów na mile i na odwrót.
Zdiagnozowałem na swój rozum jakąś usterkę prawego przycisku rozkręciłem liczniki ale tam tylko 2 przyciski podłączone do płytki. (przyciski zwierają ok, żadnej wilgoci)
Zastanawiam się właśnie nad wymianą całych zegarów bo chodzą po 200-300zł używki i mam pytanie czy wystarczy odpiąć i podpiąć nowe?Pietrucha8112 pisze:wymieniłem zegary i szafa gra......
-
wiertło
- Staly Bywalec

- Motocykl: CBR125,f4i,sc44,sc57A,ZX10R,Cb,sc57A :)
- Rok produkcji: 2005
- Samochód: Seat leon 1 1.9 Tdi :)
Nie nie będzie Twojego przebiegu jezeli kupisz inne zegaryRedd pisze:Witam,
Zastanawiam się właśnie nad wymianą całych zegarów bo chodzą po 200-300zł używki i mam pytanie czy wystarczy odpiąć i podpiąć nowe?Pietrucha8112 pisze:wymieniłem zegary i szafa gra......
Oddam nerkę za cbr :)