zebatki i łańcuch do jazdy na kole
-
Damian900RR
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda CBR 900 RR
- Rok produkcji: 1996
Witam
jestem nowy i buduje moto ma bazie sc33(kupiłem go w stanie agonalnym wizualnie) zwracam się z kilkoma pytaniami:
Montuje 14 i 50 zębatki moto będe używał w połowie do nauki stunu i w połowie do zwiedzania z paroma kolesiami na HD , jaka bedzie moja Vmax i o ile wzrośnie spalanie?
Czy ktoś montował licznik KOSO DB01r czy są jakieś problemy?
Jak uporać się z instalacją elektryczną i gdzie ją upchnąć (bo bez plastików jest problem)?
Reszte podam póżniej
Montuje 14 i 50 zębatki moto będe używał w połowie do nauki stunu i w połowie do zwiedzania z paroma kolesiami na HD , jaka bedzie moja Vmax i o ile wzrośnie spalanie?
Czy ktoś montował licznik KOSO DB01r czy są jakieś problemy?
Jak uporać się z instalacją elektryczną i gdzie ją upchnąć (bo bez plastików jest problem)?
Reszte podam póżniej
-
marcincbr
- Motocykl: cbr 900rr sc 33
- Rok produkcji: 0
jak by ktoś chciał zębatkę 60 z to mam używaną w bdb stanie tanio , oraz przód sunstara w bdb stanie , oraz zestaw akcesoriów do stuntu , JAK BY CO TO suzuki2dr@wp.pl
SEMEN
Re: zebatki i łańcuch do jazdy na kole
osobiscie polecam na tył 47z od Varadero 1000 jeśli ktoś nie chce zbyt zwolnic moto. ja mam 16z/47z (od varadero) i jezdzi sie idealnie biegi sa tylko delikatnie skrócone. Wchodze na kolo z dwójki zazwyczaj a na dłuższym odcinku wchodze z trzeciego biegu..