cziken929 pisze:Martin napisz mi prosze czy widziales kiedys czlowieka jezdzacego "spokojnie" czy "normalnie" na 954 ? Są lepsi i gorsi kierowcy, ale kazdy czesto daje w piec jak moze...no kuwa to ma dawac adrenaline a nie usypiac :mrgreen. Ja zakuwam napedy zgodnie z przeznaczeniem do danej mocy motocykla a nie umiejetnosci i preferencji kierowcy. Oszczednosc rzedu 150 pln na napedzie jest porazka i trzeba pamietac ze takie hobby sie wybralo i nikt nie mowil, ze bedzie tanio
DuboS pisze:zmierzylem ilosc zebow w zebatce - mam rzeczywiscie 43 zeby z tylu i przyznal sprzedawca ze nie wiedzial nawet o tym, bo chlopaki u niego zawsze zamawiali 42 zebowe. znalazl w amerykanskim katalogu informację o 43 zebach z tylu.
losiak pisze:Generalnie to na bezpieczenstwie nie powinno sie oszczedzac. Raz, dwa, 10 razy słabszy łańcuch wystarczy ale jak raz zabraknie wytrzymalości i sie zerwie to skutki mogą być opłakane. Po to producenci robią rozne lancuchy do roznych sprzetow zeby odpowiednio je wykorzystywac
cziken929 pisze:Niech to stanie sie przestrogą dla pokusy zakladania niewłaściwych napędów.
Wróć do Ogólne (CBR954RR SC50)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość