na razie jechałem na sc33 i było ok, a co do klasyka tez mi się tak wydaje bo jak patrze na allegro to takie zadbane nie dużo tańsze są od f4.
Co do tych przejechanych KM jak wiadomo to pojęcie względne w zależności kto jak dbał a tera silnik jest częścią zamienną więc nie będzie chyba tak źle ale czekamy na opinie innych:)
zamiana f4 na sc28
-
kotekmk
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
- Mikele
- Motocykl: CBR 900rr
- Rok produkcji: 1998
Motocykl wszystko mówi o właścicielu. Jeśli te wszystkie dodatki i przeróbki robił ten właściciel to ja bym wziął Fajerka. Co do silnika, tak jak koledzy piszą, SC28/33 jest długodystansowcem wśród motocykli i słynie z niezawodności. W dodatku Fajerki potrafią być bardziej ekonomiczne niż F3 czy F4 ponieważ mają elastyczny silnik, niezbyt wysilony (porównując do innych w swojej klasie). Jazda w dłuższe trasy to bajka, a jak chcesz poszaleć to też mu mocy nie brakuje.
PS: Jak nie jeździsz z sakwami i chciałbyś sprzedać stelaże to jestem chętny
-
MILO
- Motocykl: CBR SC28
- Rok produkcji: 0
Hej, Sam jestem posiadaczem SC28 '94. Co mogę napisać. Przejedź się, zobaczysz że zakochasz się od pierwszego metra i wtedy będziesz wiedział. Uważam go za super sprzęt. Jeśli faktycznie jest tak zadbany jak mówisz to ja bym się nie bał wiek wcale nie jest taki straszny 
PS. Wejdz na tę dobrą drogę ;D Jeszcze raz napiszę SC28 to super sprzęt.
PS. Wejdz na tę dobrą drogę ;D Jeszcze raz napiszę SC28 to super sprzęt.
- walek809
- Motocykl: streetfighter
po fotach powiem tak jak bym miał kasę i miałbym wybierać między tymi dwoma sprzętami to brałbym sc28 bo bardziej mi się podoba chociaż to starsze moto .
Ps. jak co to chętny byłbym na klatę jak w rozsadnej cenie
i jak by ci nie leżała kiera to jeśli masz ółkę akcesoryjną to też jestem zainteresowany razem z przewodami
i jak by ci nie leżała kiera to jeśli masz ółkę akcesoryjną to też jestem zainteresowany razem z przewodami
-
MILO
- Motocykl: CBR SC28
.... I juz rozbiera motowalek809 pisze:po fotach powiem tak jak bym miał kasę i miałbym wybierać między tymi dwoma sprzętami to brałbym sc28 bo bardziej mi się podoba chociaż to starsze moto .
no muszę was zmartwić bo jeśli kolega się zdecyduje z nią rozstać to nie będę jej rozbierał w tym cały jej urok, jeżdżę z torbami w wakacje mam zamiar jechać w góry, a jak moje miasto wskazuje jestem z pomorza. więc siatka na pewno się przyda, kierownica oryginalna chyba jest ale półka już poszła do żyda.
to że potrafi być bardziej ekonomiczna mogę potwierdzić ja mam f4 a brat tego co ma sc28 ma sc33 i pali mu mniej niż mi na tych samych dystansach. i on też przesiadł się z bandziora 2002 na sc33 z 96.
[ Dodano: Nie Kwi 08, 2012 9:35 am ]
[ Dodano: Nie Kwi 08, 2012 9:42 am ]
klatka była robiona u nas w mieście w warsztacie motocyklowym (chyba nie drogo), ten mechanik kiedyś na allegro tez wystawił swojego fajera całego w chromie, srebrnego, haftowane siedzenie, może kojarzycie:) piękna maszyna.
[ Dodano: Wto Kwi 10, 2012 8:47 pm ]
i co ma ktoś jeszcze swoje zdanie na ten temat? taki klasyk się więcej nie trafi a na ulicach śmiga dużo f4
to że potrafi być bardziej ekonomiczna mogę potwierdzić ja mam f4 a brat tego co ma sc28 ma sc33 i pali mu mniej niż mi na tych samych dystansach. i on też przesiadł się z bandziora 2002 na sc33 z 96.
[ Dodano: Nie Kwi 08, 2012 9:35 am ]
tak wszystko to robił obecny właścicielMikele pisze:Motocykl wszystko mówi o właścicielu. Jeśli te wszystkie dodatki i przeróbki robił ten właściciel to ja bym wziął Fajerka.
[ Dodano: Nie Kwi 08, 2012 9:42 am ]
klatka była robiona u nas w mieście w warsztacie motocyklowym (chyba nie drogo), ten mechanik kiedyś na allegro tez wystawił swojego fajera całego w chromie, srebrnego, haftowane siedzenie, może kojarzycie:) piękna maszyna.
[ Dodano: Wto Kwi 10, 2012 8:47 pm ]
i co ma ktoś jeszcze swoje zdanie na ten temat? taki klasyk się więcej nie trafi a na ulicach śmiga dużo f4