Siemanko
Moze coś pomożecie jak ww temacie,
mam uszkodzone nerwy, nie mogę podnieść nadgarstka do góry ani palców w lewej ręce, jedynie opierając częściowo dłoń wraz z palcami podnoszę końcówki palców.
Utrudnia mi to bardzo zmianę biegów na motocyklu wciskając sprzęgło ponieważ muszę za kazdym razem odrywac reke od manetki ;/ znalazlem w necie jakies tuningowe klamki wygiete czy da rade takie cos wyregulowac by klamka byla bardzo blisko manetki ? albo macie jakis pomysl by ulatwic mi wciskanie sprzegla ? jakis patent ?
Klamka sprzegla a uszkodzona reka
-
JaroCBR
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
- Max_929
- Moderator

- Motocykl: CBR929
- Rok produkcji: 2000
Cześć Jarek kłania sie właściciel twojego poprzedniego motorka
miło cie tu widzieć 
ja na twoim miejscu pokombinował bym cos na zasadzie HB przenieść sprzęgło na prawa stronę pod hamulec , klapkę hamulca skróć na 1lub dwa palce a sprzęgło na 3 i tak zadko kiedy będziesz w taki układzie hamował bo z taka ręką to ty szybko jeździć raczej nie będziesz jest tez tylni hamulec i bardzo szybko sie przyzwyczaisz przemyśl to dobrze
pozdrawiam
ja na twoim miejscu pokombinował bym cos na zasadzie HB przenieść sprzęgło na prawa stronę pod hamulec , klapkę hamulca skróć na 1lub dwa palce a sprzęgło na 3 i tak zadko kiedy będziesz w taki układzie hamował bo z taka ręką to ty szybko jeździć raczej nie będziesz jest tez tylni hamulec i bardzo szybko sie przyzwyczaisz przemyśl to dobrze