naprawy
-
dawid_sc
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: suzuki gsx-r 750 srad
- Rok produkcji: 1997
ale widac jak ktos czyta przeciez nie chce komus zabrac roboty . robie teraz honde 954 wymienilem wodziki i czekam na kosz sprzeglowy itd wiec skoro skladam robie to jest ok . A do tego robie to scitec2 (nik na forum) robie mu przy motorach jak i przy samochodach . widze ze duzo osob nie czyta ze zrozumieniem . Dzieki chlopaki roboty mam troche ale byc dobrym i miec checi do pomocy wydaje sie innym jakims grzechem .
-
goOly19
- Staly Bywalec

- Motocykl: r1, drz 400
- Rok produkcji: 0
zycie
kazdy niech robi co lubi i z czego ma kase na życie. Chlopak 21 lat chce zarobic i pomoc, spoko podoba mi sie to probuj. Teraz mozesz troche grosza zarobic. Nie musisz utrzymac rodziny placic za prąd itd, praktycznie kasa na zabawe i jeszcze zostaje dobry grosz. Ja przynajmniej staram sie teraz dobrze bawić nie myśle o tym ze mi auto pali 20 litrów czy że motocykl jest niebezpieczny. Jeżdżę z głową, moglbym zyc bez motorka. Nie potrzebuje sie podniecac czym dla mnie jest motocykl i co czuje jak na nim jadę a przynajmniej nie czuje potrzeby aby sie tym wszystkim z wami dzielić, ani tym bardziej jak kto ma żyć. Jedno wiem UMIESZ LICZYC LICZ NA SIEBIE, TWOJE SZCZESCIE INNYCH je***BIE. Około 3 lat temu przez poł roku nie mogłem odłozyć 1000 zł żeby kupić upragniony motocykl. Teraz jestem tylko z siebie bardzo zadowolony i możecie razem ze mną dzielić się moim szczęściem . Nie wiem co będzie za rok a tym bardziej za 5 lat.
sisi to jest gość
-
jangora
- Motocykl:
mój mechanik http://www.motocykle-legnica.pl/ mówi że robi :
tanio
szybko
dobrze
ALE MOŻNA WYBRAC DWIE OPCJE!!
i tyle tytułem komentarza
tanio
szybko
dobrze
ALE MOŻNA WYBRAC DWIE OPCJE!!
i tyle tytułem komentarza
- alehandro
- Motocykl:
Prawda leży po dwóch stronach.
Jeśli chodzi o renomowane serwisy to po zakupie horneta jako, że był moim spełnieniem marzeń o "dorosłym motocyklu" postanowiłem nie oszczędzać i oddać go do dużego dobrze znanego w Łodzi serwisu obecnie dodatkowo zajmującego się sprzedażą motocykli harley-davidson;]. Szczerze nie polecam bo pomijając ceny na moto pomimo obietnic "do końca tygodnia" czekałem blisko miesiąc, a za pracy za jaką wzięli pieniądze nie wykonali bo zapłaciłem za regulację i czyszczenie gaźników i zaworów co zostało nie ruszone jak się później okazało.
Ostatnio robiłem u kolegi, który pracuje w serwisie w Głownie. Pomimo wieku wiem, że obrócił już dużą ilość motocykli w tym część moich znajomych, którzy robili i tam gdzie pracuje i "prywatnie". Tam kasuje śmiało drugie tyle z tytułu o którym wspominał chicken. W domu połowę tego, a robotę robi tę samą.
Morał? Dokładnie taki, że nie ma reguły:|
P.S. Jak można napisać "otwarłem warsztat" lub "klijent"? no chyba, że to taki żart językowy:D
Jeśli chodzi o renomowane serwisy to po zakupie horneta jako, że był moim spełnieniem marzeń o "dorosłym motocyklu" postanowiłem nie oszczędzać i oddać go do dużego dobrze znanego w Łodzi serwisu obecnie dodatkowo zajmującego się sprzedażą motocykli harley-davidson;]. Szczerze nie polecam bo pomijając ceny na moto pomimo obietnic "do końca tygodnia" czekałem blisko miesiąc, a za pracy za jaką wzięli pieniądze nie wykonali bo zapłaciłem za regulację i czyszczenie gaźników i zaworów co zostało nie ruszone jak się później okazało.
Ostatnio robiłem u kolegi, który pracuje w serwisie w Głownie. Pomimo wieku wiem, że obrócił już dużą ilość motocykli w tym część moich znajomych, którzy robili i tam gdzie pracuje i "prywatnie". Tam kasuje śmiało drugie tyle z tytułu o którym wspominał chicken. W domu połowę tego, a robotę robi tę samą.
Morał? Dokładnie taki, że nie ma reguły:|
P.S. Jak można napisać "otwarłem warsztat" lub "klijent"? no chyba, że to taki żart językowy:D
-
pxtoxic
- Motocykl:
5 dni temu kupiłem 954 i czytając wasze wypowiedzi na temat ludzi z pasją kontra serwisy... szczerze zwątpiłem w to czy aby na pewno oddać do serwisu
Tu miałem oddać www.pitstop.com.pl zna ktoś, poleca ? Może nie s... kasą i dużo nie zarabiam, ale dla mojej Niuni (i mojego bezpieczeństwa) nie żałuje grosza, ważne by była doprowadzona do stanu najlepszego jaki jest możliwy
Swoją drogą,już sam nie wiem kto jest lepszy,dokładniejszy etc.
Martin czy Cziken ?
p.s Zna ktoś dobrego lakiernika na śląsku ? Może jakiś człowiek z pasją ?
Swoją drogą,już sam nie wiem kto jest lepszy,dokładniejszy etc.
Martin czy Cziken ?
p.s Zna ktoś dobrego lakiernika na śląsku ? Może jakiś człowiek z pasją ?