kazdy niech robi co lubi i z czego ma kase na życie. Chlopak 21 lat chce zarobic i pomoc, spoko podoba mi sie to probuj. Teraz mozesz troche grosza zarobic. Nie musisz utrzymac rodziny placic za prąd itd, praktycznie kasa na zabawe i jeszcze zostaje dobry grosz. Ja przynajmniej staram sie teraz dobrze bawić nie myśle o tym ze mi auto pali 20 litrów czy że motocykl jest niebezpieczny. Jeżdżę z głową, moglbym zyc bez motorka. Nie potrzebuje sie podniecac czym dla mnie jest motocykl i co czuje jak na nim jadę a przynajmniej nie czuje potrzeby aby sie tym wszystkim z wami dzielić, ani tym bardziej jak kto ma żyć. Jedno wiem UMIESZ LICZYC LICZ NA SIEBIE, TWOJE SZCZESCIE INNYCH je***BIE. Około 3 lat temu przez poł roku nie mogłem odłozyć 1000 zł żeby kupić upragniony motocykl. Teraz jestem tylko z siebie bardzo zadowolony i możecie razem ze mną dzielić się moim szczęściem . Nie wiem co będzie za rok a tym bardziej za 5 lat.
Tu miałem oddać www.pitstop.com.pl zna ktoś, poleca ? Może nie s... kasą i dużo nie zarabiam, ale dla mojej Niuni (i mojego bezpieczeństwa) nie żałuje grosza, ważne by była doprowadzona do stanu najlepszego jaki jest możliwy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość