Streetfighter, custom czyli byle by się różnił od serii
-
robson1903
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: xx w ramie sc33
- Rok produkcji: 2006
-
robson1903
- ARNO
- Staly Bywalec

- Motocykl: CBR 900 RR, CBR 1100 RR
- Rok produkcji: 1997
Gajdar
moto faktycznie optycznie się pomniejszyło zwłaszcza tył i jest lżejsze. Zawias z 929 wchodzi bez żadnych przeróbek.
Walek
ta tuleja powinna pasować do SC28 ale 100% pewności nie mam bo pisze że jest ona do SC33 ale ramy z tyłu wymiarami się nie różnią chyba. Najlepiej sobie sprawdz. Jak co to zostało mi jeszcze materiału na zrobienie takiej tuleji więc problemu nie ma
Felga samochodowa też zagości ale to w przyszłym roku. Myślę że rozmiar 17x7 i opona 200 lub 210. To są najczęstsze rozmiary jakie ludzie zakładają. Natomiast jak to się będzie prowdzić nie wiem. Zobaczę jak założe.
moto faktycznie optycznie się pomniejszyło zwłaszcza tył i jest lżejsze. Zawias z 929 wchodzi bez żadnych przeróbek.
Walek
ta tuleja powinna pasować do SC28 ale 100% pewności nie mam bo pisze że jest ona do SC33 ale ramy z tyłu wymiarami się nie różnią chyba. Najlepiej sobie sprawdz. Jak co to zostało mi jeszcze materiału na zrobienie takiej tuleji więc problemu nie ma
- walek809
- Motocykl: streetfighter
- Rok produkcji: 0
arno jak bedziesz na etapie przerobienia felgi samochodowej to dawaj znać bo ja tez jestem chętny to moze dwa komplety dystansów wyjdzie taniej bo te dystanse chyba będą spore mi się zdaje i nie wiem czy nie trzeba będzie toczyć tego . wkażdym razie jak co to ja się pisze też na to
rob za głosny policja się rozgląda co i gdzie jedzie pozatym jak jechałem z chłopakami an pieniny to za mną nie mogli wytrzymać tak dawało po uszach . Temat ogarnięty wyciszą mi to w siemcach także luźno , no chyba ze przez zimę koncepcja się zmieni i do wahacza z VF-rki będę cos innego kombinował myślałem o założeniu wydechu z młodszej RR-ki pod zadupkiem . Zobaczymy jak to będzie
a zapomniałem arno to bym się pisał na tą tulejkę a gdzie to robiłeś i jakie koszta ?
rob za głosny policja się rozgląda co i gdzie jedzie pozatym jak jechałem z chłopakami an pieniny to za mną nie mogli wytrzymać tak dawało po uszach . Temat ogarnięty wyciszą mi to w siemcach także luźno , no chyba ze przez zimę koncepcja się zmieni i do wahacza z VF-rki będę cos innego kombinował myślałem o założeniu wydechu z młodszej RR-ki pod zadupkiem . Zobaczymy jak to będzie
a zapomniałem arno to bym się pisał na tą tulejkę a gdzie to robiłeś i jakie koszta ?
-
robson1903
- Tower
- Motocykl: R6 stunt & cbr 929rr
- Rok produkcji: 2004
- Samochód: Ford Ranger USA
Ja narazie odnowiłem polerke na ramie,spolerowałem wachacz i spodobało mi sie to:P bo nigdy nie robiłem polerki, umnie przerobka tego moto troche potrwa
narazie musze skumulowac swoje finanse

Uploaded with ImageShack.us

- Pająk
- Motocykl: CBR 1100 XX
- Rok produkcji: 97
A u mnie mały problem wprowadziłem sie do nowego domu i chciałem wprowadzic moto na ogród a tu furtka o szerokości 75cm a moja kiera z lusterkami ma 93cm
. Na poczatku myślałem o zmianie na clipony ale zdjęte zostały lusterka. Teraz trzeba pomyślec nad nowymi lusterkami bo jednak pasuje wiedziec czy nie siedzi nam nic kolorowego na ogonie
Chyba zakupie takie jak ma ARNO a nawiązujac do ciebie to sprzet ci wyszedł bardzo ciekawy
[ Dodano: Wto Wrz 20, 2011 11:02 pm ]
ktoś kiedyś cos mówił o spondonie
http://www.ebay.co.uk/itm/spondon-fireb ... 3f0e07abfa
Chyba zakupie takie jak ma ARNO a nawiązujac do ciebie to sprzet ci wyszedł bardzo ciekawy
[ Dodano: Wto Wrz 20, 2011 11:02 pm ]
ktoś kiedyś cos mówił o spondonie
-
robson1903