Fireblade w ramie PSS RAU. Z Fajery to tylko silnik został

[ Dodano: Sro Gru 16, 2009 8:46 pm ]
Ten też jest w pewnym sensie cudny
tomhagen pisze:powiem Wam że moim zdaniem te przeróbki a w szczególności ta szwabizna to prawdziwa tragedia !! nie wiem jak można tak sprofanować piękno tego motocykla i jeszcze w dodatku płacić za to kupę szmalu...
gsxrlukasz pisze:tomhagen pisze:powiem Wam że moim zdaniem te przeróbki a w szczególności ta szwabizna to prawdziwa tragedia !! nie wiem jak można tak sprofanować piękno tego motocykla i jeszcze w dodatku płacić za to kupę szmalu...
jak dla mnie I liga,, a troszkę siedziałem jakiś czas temu w przeróbkach...tu się ujawniła polska mentalność " to jest tragedia bla bla bla" ,,, i nie wiem czy byłbyś w stanie wydąć kilkanaście tysięcy euro na takie przeróbki,, gdyż nawet do takiego rzędu kwot dochodzi..
tomhagen pisze:gsxrlukasz pisze:tomhagen pisze:powiem Wam że moim zdaniem te przeróbki a w szczególności ta szwabizna to prawdziwa tragedia !! nie wiem jak można tak sprofanować piękno tego motocykla i jeszcze w dodatku płacić za to kupę szmalu...
jak dla mnie I liga,, a troszkę siedziałem jakiś czas temu w przeróbkach...tu się ujawniła polska mentalność " to jest tragedia bla bla bla" ,,, i nie wiem czy byłbyś w stanie wydąć kilkanaście tysięcy euro na takie przeróbki,, gdyż nawet do takiego rzędu kwot dochodzi..
no wiesz... dla niektórych nawet maluch pomalowany na różowo ze spojlerem od subaru to też I ligawyraziłem tylko i wyłącznie swoją subiektywną opinię a tu się ujawniło ale to że masz kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem. poza tym masz rację, nie wydałbym tyle kasy za takie coś - no chyba że za karę
dla mnie EOT
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości