Streetfighter, custom czyli byle by się różnił od serii
- gogo_one
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: cbr 929
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
- walek809
- Motocykl: streetfighter
- Rok produkcji: 0
gajdar też właśnie myślałem żeby coś tylko z siodłem pokombinować moż eprzez zimę będzie jakis pomysł narazie zostawiam tak 
mono wahacz w streetfighterze to nic nowego z tego co wiem to robson tez zakąłda mono umnie już leży więc w następnym sezonie też będzie kozacko hehe
sorki za pisownie nie siedzę na swoim kompie i piffko
mono wahacz w streetfighterze to nic nowego z tego co wiem to robson tez zakąłda mono umnie już leży więc w następnym sezonie też będzie kozacko hehe
sorki za pisownie nie siedzę na swoim kompie i piffko
-
robson1903
- Motocykl: xx w ramie sc33
- Rok produkcji: 2006
- walek809
stary masakra z przeróbkami jest hehe ja już sił nie mam nerwów itp. bak ściągałem może z milion razy nie mówiąc o przymierzaniu dopasowywaniu przycinaniu szlifowaniu czyszczeniu ścieraniu wkręcaniu i wykręcaniu wyginaniu itp itd
wszytsko po kilka razy ściągać przypasowywać wyręcać poprawiać i tak w koło . ale jak już masz na kołach później odpalisz i jazda próbna WRAŻENIA I UŚMIECH na MORDZIE BEZCENNY .
jutro przegląd za tydzień w weekend zakopane
jutro przegląd za tydzień w weekend zakopane
- ARNO
- Staly Bywalec

- Motocykl: CBR 900 RR, CBR 1100 RR
- Rok produkcji: 1997
Czasem myślę że wyjdę z siebie i stanę obok bo czasami nie da się . Wczoraj cały dzień robiłem wypełnienie zadupka taki kawałek plexi. Przymierzanie docinanie przymierzanie szlifowanie itd itd. W końcu jak wszystko skręciłem i założyłem nie mogłem go wyciągnąć. MAsakra zaklinował się musiałem śrubki rozwiercać. Także cierpliwość i spokój są tutaj bardzo wskazane 
- walek809
ARNO, to samo miałem z moim wypełnieniem robiłem z płyty abs Qwa wyciągałem go wkładałem opisywałem i jazda pilnikiem żeby kształtu nabrał i pasował to była masakra ale już leży dopasowany w za dupku zobaczymy jak się bedzie spisywał .
pokaż tą plexi jak to wyglada też chciałem coś w tym stylu ale trzeby by ładnie środek zrobić zeby wyglądało jak należy ( kable przekaźniki itp. )
pokaż tą plexi jak to wyglada też chciałem coś w tym stylu ale trzeby by ładnie środek zrobić zeby wyglądało jak należy ( kable przekaźniki itp. )
-
robson1903
- Motocykl: xx w ramie sc33
- Rok produkcji: 2006
- walek809
o fuck długo myślałem że w uk można coś takiego ogarnąć 
dzis byłem w sklepie i są w katalogach oczekiwanie około tyg lecz nie takie same małe krótkie z ciężarkami i w tej cenie bo za sztukę przeba dać 8dyszek zastanowię sbo coś trzeba założyć fajnego
JAK BY SIĘ KTO PISAŁ NA TAKIE LUSTRA CO AM PAJĄK
http://www.ebay.co.uk/itm/CNC-Black-Bar ... 45fc18034a
TO JESTEM ZAINTERESOWANY ZAKUPEM GRUPOWYM
[ Dodano: Czw Sie 11, 2011 4:31 pm ]
zakupiłem lustra takie jak ma PAKA założyłem dziś jazda próbna czy coś w nich będzie widać wyglądają fajnie 80zeta i w jeden dzień były już u mnie , później zapodam fote jak to wygląda u mnie .
THX Paka
dzis byłem w sklepie i są w katalogach oczekiwanie około tyg lecz nie takie same małe krótkie z ciężarkami i w tej cenie bo za sztukę przeba dać 8dyszek zastanowię sbo coś trzeba założyć fajnego
JAK BY SIĘ KTO PISAŁ NA TAKIE LUSTRA CO AM PAJĄK
http://www.ebay.co.uk/itm/CNC-Black-Bar ... 45fc18034a
TO JESTEM ZAINTERESOWANY ZAKUPEM GRUPOWYM
[ Dodano: Czw Sie 11, 2011 4:31 pm ]
zakupiłem lustra takie jak ma PAKA założyłem dziś jazda próbna czy coś w nich będzie widać wyglądają fajnie 80zeta i w jeden dzień były już u mnie , później zapodam fote jak to wygląda u mnie .
THX Paka