skrzynia
-
goOly19
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: r1, drz 400
- Rok produkcji: 0
-
szuma
- Motocykl: 929
Ja jeszcze się wtrące...
Jak wygląda sprawa w przypadku 929? Czy trzeba rozpoławiać silnik żeby wymienić drugi bieg czy nie?
P.s
Czy to w każdej 929 tak jest, że jedynka wchodzi takim porządnym stuknięciem, a dwójka to jeszcze gorzej. Nie mam żadnym objawów wypadania biegu, szarpania tylko jak przerzucam powyżej 8tys obrotów to aż serce boli jak słyszę ten stuk.
Pozdro
Jak wygląda sprawa w przypadku 929? Czy trzeba rozpoławiać silnik żeby wymienić drugi bieg czy nie?
P.s
Czy to w każdej 929 tak jest, że jedynka wchodzi takim porządnym stuknięciem, a dwójka to jeszcze gorzej. Nie mam żadnym objawów wypadania biegu, szarpania tylko jak przerzucam powyżej 8tys obrotów to aż serce boli jak słyszę ten stuk.
Pozdro
-
Adrian
- Motocykl: fireblade sc28
pierwszy i drugi bieg w kazdym moto tak chodzi a jak wbijasz jeden to w tym samym czasie jak naciskasz dzwignie zmiany biegu mozesz delikatnie doslownie dwa centymetry przepchnac moto tak zeby tylko kolo sie ruszylo i zawsze jest lepeij.A na wysokich musisz zmiane dokonywac blyskwicznie wszystko w tym samym czasie albo bez sprzegla.