tyle takich min jest na allegro ze szok ale nie zawsze musisz kupic mine za male pieniadze
ale to juz jest chyba zadkosc
tyle takich min jest na allegro ze szok ale nie zawsze musisz kupic mine za male pieniadze
ale to juz jest chyba zadkosc
OZI pisze:Nie musisz zakładać nowych tematów na forum tylko ponawiaj i edytuj poprzedni.
Co do motoru: Cena może być adekwatna do stanu. Nowe motocykle są w salonieSkoro jesteś z Wawy to co Ci zależy podjechać z osobą która się zna i oblukać moto?
Przede wszystkim zastanów się czego szukasz. Czy orginału w satnie użytkowym wówczas płaczesz i płacisz, lub moto technicznie spoko ale po przygodzie i oczywiście tańsze.
1bolek1 pisze:OZI pisze:Nie musisz zakładać nowych tematów na forum tylko ponawiaj i edytuj poprzedni.
Co do motoru: Cena może być adekwatna do stanu. Nowe motocykle są w salonieSkoro jesteś z Wawy to co Ci zależy podjechać z osobą która się zna i oblukać moto?
Przede wszystkim zastanów się czego szukasz. Czy orginału w satnie użytkowym wówczas płaczesz i płacisz, lub moto technicznie spoko ale po przygodzie i oczywiście tańsze.
Sorka dopiero się ogarniam na forum![]()
Wiesz szukam czegoś do 15 tysięcy w okolicach Wawy, bo nie chce mi się jechać po sprzęta 300 km tylko po to żeby się okazało że muszę wrócić bo zupełnie o czym innym była mowa przez telefon.
Tylko z naszych opisów to nic nie kupisz. Chyba że ktoś z forum ma coś pewnego do sprzedania i zaproponuje Ci byś go odwiedził...
OZI pisze:Doskonale to rozumiem. W woj mazowieckim jest troche do obejrzenia 929/954 więc wystarczy zrobić plan wycieczki, kumatą ekipę na pokład, browar i w traseTylko z naszych opisów to nic nie kupisz. Chyba że ktoś z forum ma coś pewnego do sprzedania i zaproponuje Ci byś go odwiedził...
Pozdrawiam i powodzenia!
kupiłem ja w Wawie i sprzedałem też osobie z Wawy. Pisałem na forum jakiś czas temu, że mam na sprzedaż, ale dla większości osób cena 15000 była za wysoka. A moto cud miód, kolega dudis jest już szczęśliwym posiadaczem, a ja za rok na wiosnę biorę ją z powrotem w swoje ręcę jak będzie na sprzedaż
bo niestety wiem jak mało jest 954 w dobrym stanie.
1bolek1 pisze:Co sądzicie? Dla mnie cena troche podejrzana. Oglądał ktoś może już ?
http://otomoto.pl/honda-cbr-954-sc50-M2504962.html
CBR F4i
CBR 954rr1bolek1 pisze:Co sądzicie? Dla mnie cena troche podejrzana. Oglądał ktoś może już ?
http://otomoto.pl/honda-cbr-954-sc50-M2504962.html

LOLO pisze:Ciekawe dlaczego zamiast uchwytu od lampy jest wkręt?? Ale to taki drobny szczegół
I łożysko przedniego koła przy 36tys.?? Wiem ,Wiem o przebiegach się nie dyskutuje
- ja przelatałem nią +- 25k
sprzedałem GSX-Ra 600 k1 a teraz uganiam się za CBR 954. Mam do Was wszystkich pytanie, czy znacie może jakiś motocykl godny uwagi w dobrym stanie itd? albo polecacie jakiś z allegro, znajomego.... może jakieś z allegro wam są znane? dziękuje z góry za odpowiedzi, pozdrawiam Karol Wróć do Ogólne (CBR954RR SC50)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości