Oceniamy ogłoszenia z internetu - 954 SC50
-
wiertło
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR125,f4i,sc44,sc57A,ZX10R,Cb,sc57A :)
- Rok produkcji: 2005
- Samochód: Seat leon 1 1.9 Tdi :)
- 1bolek1
- Motocykl: GSX-R 1000 K8
- Rok produkcji: 2008
Sorka dopiero się ogarniam na forumOZI pisze:Nie musisz zakładać nowych tematów na forum tylko ponawiaj i edytuj poprzedni.
Co do motoru: Cena może być adekwatna do stanu. Nowe motocykle są w salonieSkoro jesteś z Wawy to co Ci zależy podjechać z osobą która się zna i oblukać moto?
Przede wszystkim zastanów się czego szukasz. Czy orginału w satnie użytkowym wówczas płaczesz i płacisz, lub moto technicznie spoko ale po przygodzie i oczywiście tańsze.
Wiesz szukam czegoś do 15 tysięcy w okolicach Wawy, bo nie chce mi się jechać po sprzęta 300 km tylko po to żeby się okazało że muszę wrócić bo zupełnie o czym innym była mowa przez telefon.
- OZI
- Motocykl: k8 1000 / F3 stunt
- Rok produkcji: 2000
Doskonale to rozumiem. W woj mazowieckim jest troche do obejrzenia 929/954 więc wystarczy zrobić plan wycieczki, kumatą ekipę na pokład, browar i w trase1bolek1 pisze:Sorka dopiero się ogarniam na forumOZI pisze:Nie musisz zakładać nowych tematów na forum tylko ponawiaj i edytuj poprzedni.
Co do motoru: Cena może być adekwatna do stanu. Nowe motocykle są w salonieSkoro jesteś z Wawy to co Ci zależy podjechać z osobą która się zna i oblukać moto?
Przede wszystkim zastanów się czego szukasz. Czy orginału w satnie użytkowym wówczas płaczesz i płacisz, lub moto technicznie spoko ale po przygodzie i oczywiście tańsze.![]()
Wiesz szukam czegoś do 15 tysięcy w okolicach Wawy, bo nie chce mi się jechać po sprzęta 300 km tylko po to żeby się okazało że muszę wrócić bo zupełnie o czym innym była mowa przez telefon.
Pozdrawiam i powodzenia!
- 1bolek1
- Motocykl: GSX-R 1000 K8
- Rok produkcji: 2008
Jak kupię to na pewno się pochwalęOZI pisze: Doskonale to rozumiem. W woj mazowieckim jest troche do obejrzenia 929/954 więc wystarczy zrobić plan wycieczki, kumatą ekipę na pokład, browar i w traseTylko z naszych opisów to nic nie kupisz. Chyba że ktoś z forum ma coś pewnego do sprzedania i zaproponuje Ci byś go odwiedził...
Pozdrawiam i powodzenia!
Dziękuje bardzo
-
michael001
- Motocykl: 954 Thaitian blue
- Rok produkcji: 0
Ja sprzedałem swoją perłę 954 2 tygodnie temu
kupiłem ja w Wawie i sprzedałem też osobie z Wawy. Pisałem na forum jakiś czas temu, że mam na sprzedaż, ale dla większości osób cena 15000 była za wysoka. A moto cud miód, kolega dudis jest już szczęśliwym posiadaczem, a ja za rok na wiosnę biorę ją z powrotem w swoje ręcę jak będzie na sprzedaż
bo niestety wiem jak mało jest 954 w dobrym stanie.

- SuperAs
- Motocykl: CBR 954
- Rok produkcji: 2002
Re: 954 oglądał ktoś?
Hej!1bolek1 pisze:Co sądzicie? Dla mnie cena troche podejrzana. Oglądał ktoś może już ?
http://otomoto.pl/honda-cbr-954-sc50-M2504962.html
Miałem okazje poznać właściciela tego sprzętu jakiś czas temu. Zadzwoń, zgadaj się na jakiś termin i jedź obejrzeć na żywo, a nie będziesz rozczarowany. Moto jak za tą kasę to promocja
Nie ma lipy, ani żadnej miny. Spokojna czacha.
Daję mu śmiało "rekomendację As'a"
Pozdrawiam.
CBR F3
CBR F4i
CBR 954rr
- marcinSC33
- Staly Bywalec

- Motocykl: RN19 (Były SC:33,57a,59)
- Rok produkcji: 2007
- pANpawiAN
- Motocykl: 954RR
- Rok produkcji: 2003
hahaha1bolek1 pisze:Co sądzicie? Dla mnie cena troche podejrzana. Oglądał ktoś może już ?
http://otomoto.pl/honda-cbr-954-sc50-M2504962.html
taaa... ja miałem okazje - mogę śmiało powiedzieć
To mój motocykl! - dzięki SuperAs za support, bo dawno nie zaglądałem tutal
Warta jest +- 2k więcej, a wystawiona za tyle bo w przyszłym tyg czeka mnie wpłata za nowy motong i chcę ją szybko puścić.
dlaczego???LOLO pisze:Ciekawe dlaczego zamiast uchwytu od lampy jest wkręt?? Ale to taki drobny szczegół
I łożysko przedniego koła przy 36tys.?? Wiem ,Wiem o przebiegach się nie dyskutuje
pewnie dlatego że jakiś wieśniak tak zrobił, pewnie powypadały tuleje z gumowych mocowań i nie mógł tam nic innego jak wkręty wcisnąć
Tak było kiedy ją kupowałem i tak zostało (w niczym to nie przeszkadza)
Łożysko wymieniłem w zeszłym roku (podczas długiego tripu padł mi uszczelniacz, a potem bardzo szybko poszło), a o przebiegach - masz rację, nie dyskutuje się bo niestety w PL nie ma o czym
Cena niska bo ekspresowo chcę ją puścić.
Wiele osób z forum widziało i zna ten motocykl - nie pitolić, oglądać
-
moton
- Motocykl: Honda CBR 954
- Rok produkcji: 2002
Witam wszystkich, od 2 dni jestem bez motocykla
sprzedałem GSX-Ra 600 k1 a teraz uganiam się za CBR 954. Mam do Was wszystkich pytanie, czy znacie może jakiś motocykl godny uwagi w dobrym stanie itd? albo polecacie jakiś z allegro, znajomego.... może jakieś z allegro wam są znane? dziękuje z góry za odpowiedzi, pozdrawiam Karol
[ Dodano: Sro Mar 30, 2011 10:04 pm ]
Może zna ktoś z Was ten motocykl??? Coś możecie powiedzieć, chciałem go dziś obejrzeć ale właściciel poza domem, jutro jestem umówiony...
http://otomoto.pl/honda-cbr-954-M2519046.html
[ Dodano: Sro Mar 30, 2011 10:04 pm ]
Może zna ktoś z Was ten motocykl??? Coś możecie powiedzieć, chciałem go dziś obejrzeć ale właściciel poza domem, jutro jestem umówiony...
http://otomoto.pl/honda-cbr-954-M2519046.html