dla tych którzy jezdzą bez prawka,a tak poza tym, to nie wiedziałem ze bez prawka to OC jest nie wazne?naszczescie mnie to nie dotyczy
http://www.scigacz.pl/Jazda,motocyklem, ... 14823.html
I mandat za brak danej kategorii jest 300zł a nie 200zł jak w ścigaczu piszą
Tak więc 500zł lub 300zł....wybór należy do kogoś, kto bez uprawnień śmiga. Hmmm ja mając 17 lat zrobiłem prawko i potem kupiłem MZ etkę....ale kiedyś były inne czasy, ale teraz mając 39 zrobiłbym tak samo
. Moja rada podobnym do mnie - pochodzcie po osrodkach szkoleniowych i pogadajcie z wlascicielami, jezeli jezdzicie juz dlugo posiadacie kat. B to gosc moze pójśc wam na reke i zrobic przyspieszony kurs. U mnie wygladalo to tak ze przyszedlem trzy razy po godzince zrobilem sobie plac, dwa razy trase egzaminacyjna i gosc za 300zl plus flacha podpisal mi papier. Egzamin zdalem za pierwszym razem
i teraz mam spokój, a i troche grosza zaoszczedzilem.

fabiq pisze:podstawowym problemem jazdy bez prawa jazdy jest niebezpieczenstwo jakie taki osobnik sprawia na drodze sobie i innym uzytkownikom drogi
fabiq pisze:podstawowym problemem jazdy bez prawa jazdy jest niebezpieczenstwo jakie taki osobnik sprawia na drodze sobie i innym uzytkownikom drogi

Wróć do Ku przestrodze, wypadki, oszuści
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości