Po dzisiejszym wypadzie nad jeziorko
- Szerszeń
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 929
- Rok produkcji: 2001
- Kecajm69
- Motocykl: Była SC57,SC44,SC50 i obecnie SC57
- Rok produkcji: 2004
- jacko
- Motocykl: CBR929RR
- Rok produkcji: 0
nikor11, no to rzeczywiście wypadzik miałeś pełen wrażeń.
Mi koleś wymusił pierszeństwo na skrzyżowaniu, później go na następnym dogoniłem i powiedziałem żeby otworzył szybę a on że nie więc otworzyłem drzwi w tym jego autku i dostał z rękawicy. Miał szczęście że jechałem z plecakiem i nie miałem się jak bardzo przechylić to dostał tylko po ramieniu a nie po ryju.
Jednym słowem, tępić hamstwo !!!
Mi koleś wymusił pierszeństwo na skrzyżowaniu, później go na następnym dogoniłem i powiedziałem żeby otworzył szybę a on że nie więc otworzyłem drzwi w tym jego autku i dostał z rękawicy. Miał szczęście że jechałem z plecakiem i nie miałem się jak bardzo przechylić to dostał tylko po ramieniu a nie po ryju.
- miazga
- Motocykl: gixx k7
- Rok produkcji: 0
Po ostatnim wypadzie na slowacje tez mialem goraca sytuacje, zaraz za Nowym Saczem jest ruch wahadlowy bo polowa jezdni zamknieta ze wzgledu na obsuwajaca sie ziemie. Jechalem z plecaczkiem i dosc dlugi korek - nic nie jedzie z naprzeciwka to na lewy i wyprzedzam samochody. Widze ze z przodu koles daje kierunkowskaz w lewo to pomyslalem ze debil zazdrosci ze on musi stac w korku a ja jade to pewnie mi chce droge zajechac. Okazalo sie ze chlop skrecal na posesje i stanal na chwile w poprzek drogi. No to po hamulcach, odruchowo wcislem tyl, zblokowalo tylne kolo, juz zaczelo tanczyc na boki, na szczescie koles zjechal bo chyba bym nie wyhamowal:/ Dobrze tak czasem miec sytuacje podbramkowa bo przynajmniej zaczyna sie myslec. Aha a na Slowacji dzieci rumunskie rzucaja kamienie pod kola,
Co za CENZURA naród taki CENZURA... Polskie przynajmniej machaly 
- sasza_19
- Motocykl: CBR 1000RR SC59 white :)
- Rok produkcji: 2014
Szerszeń, no noga wyjeta juz z gipsu powoli zaczynam zginac itp ale jeszcze nie wolno mi chodzic na nia bo nie ma jeszcze pelnego zrostu tylko czesciowy.. no ale widzisz jechalismy autem ze 40 i skrecil kretyn przed samym nosem ledwo wychamowalismy jakbym jechal motocyklem 60 to bym przywalil i ludzie by gadaly ze jechal 200.. 
- chanbord
- Motocykl: był zawsze moim marzeniem
- Rok produkcji: 2018
http://www.youtube.com/watch?v=WdH_Uxs5jwEjacko pisze:nikor11, no to rzeczywiście wypadzik miałeś pełen wrażeń.![]()