dupa, nie lukalem, trzebaby testa zrobic a drugi raz ryzykowac nie bede na tej drodze teraz zniwa i CENZURA a tam same pola dookolakaczan pisze:fabiq pamietasz ile masz u siebie obrotow na zamknietej szafie?

piąty bieg około 50 jade mały ruch samym gazem i pionujesz do odcinki(dopiero się ucze). Na dwójce strasznie nierwowy, ale wyżej jest już ok. Jedynke raz spróbowałem :cry: niebardzo wiem co się działo ale udało mi się jakimś cudem nie wyj... Max nie wiem bo nie mam licznika ale tak około 160 mi się wydaje, spalanie to mogę podać tylko tak: 5litrów na godzine dziczenia
I tak dla informacji to jak poruszam się po mieście między samochodami, światła i te sprawy to ruszam z piątki
zdradźcie mi jak obliczyć teraz teoretyczna Vmax !?
Marvin pisze:Czołem załoga jeśli chodzi o zębatki ja mam zestaw 16/46 na takim zestawieniu już kupiłem motor wiec nie bardzo mam porównanie do oryginalnego zestawieniazdradźcie mi jak obliczyć teraz teoretyczna Vmax !?
Ja ją widzę, bo mając sc33 gdy zmieniałem napęd to kupiłem 530 zamiast fabrycznego rozmiaru 525. A różnica w szerokości jest dostrzegalna
Wtedy sobie zmierzysz i będziesz wiedział jaki masz
chanbord pisze:Wizualnie można rozpoznać różnicę 525 a 530.Ja ją widzę, bo mając sc33 gdy zmieniałem napęd to kupiłem 530 zamiast fabrycznego rozmiaru 525. A różnica w szerokości jest dostrzegalna
![]()
Jeśli nie jesteś pewien to najlepiej jak ktoś zapoda tutaj szerokość zmierzoną np miarą ew suwmiarkąWtedy sobie zmierzysz i będziesz wiedział jaki masz
Wróć do Modyfikacje i Tunning (CBR900RR SC33)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość