nr. vin mam taki SC282350272 więc albo jest nie pełny podany specjalnie albo coś nie tak.
a co to za nr. wybity na tam gdzie główka ramy ?
szajbus-op pisze:na umowie ze Szwajcarii , dok do moto i w dowodzie są wbite właśnie te cyfry. zgadzaja sie z nr na ramie a co do nr sielnika to zaraz skocze zobacze i dam znac
[ Dodano: Pon Lut 23, 2009 10:18 pm ]
wiec nr sielnika jest inny SC28E-2255516 wiec nr ramy jest inny ale tez 11 cyfrowy ;/
na tabliczce znamionowej jest wbity równiez nr z ramy - nic nie wybląda na przebujanie brak sladów szlifu lub nadspawu
[ Dodano: Pon Lut 23, 2009 10:20 pm ]
robili to jest przejscie w sc 33 masz fote w galerii - on był w malowaniu tygrys ulicy czy jakos tak wypuszczane tylko w 96 jesli mowa o sc 28
tomhagen pisze:ja tak miałem w yamaha tt600e z 2003 roku przywieziona z Włoch - 11 cyfr numeru VIN, był normalnie zarejestrowany i ubezpieczony, kłopoty zaczęły się w momencie kiedy chciałem dokupić do niej coś oryginalnego - okazało się w tedy że motocykl to składak- silnik inny rocznik, owiewki inny, tylko rama była od rocznika 2003
PS BXL pisze:tomhagen pisze:ja tak miałem w yamaha tt600e z 2003 roku przywieziona z Włoch - 11 cyfr numeru VIN, był normalnie zarejestrowany i ubezpieczony, kłopoty zaczęły się w momencie kiedy chciałem dokupić do niej coś oryginalnego - okazało się w tedy że motocykl to składak- silnik inny rocznik, owiewki inny, tylko rama była od rocznika 2003
rocznik 2003 i jeszcze bez VIN-u 17-cyfrowego to tez jakies dziwne,
ale z wloch to tez podobno nieraz cyrki sa,
niejestem pewny czy to tez o Wlochy chodzi ale slyszalem ze nawet czasem pojazd z moze nie posiadac TABLICZKI ZNAMIONOWEJ a wiec moze i Vin-u tez (tylko np nr.ramy) i trzeba pisac podania o nadanie takich numerow
Wróć do Ogólne (CBR900RR SC28)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość