Wiele znajomych się na to uskarża ale nic poza tym się więcej nikomu nie przytrafiło
stukniecia przy odpalaniu zimnego silnika
-
Rocky Balboa
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR929RR
- Rok produkcji: 2001
Ja też tak miałem kilka razy (3-4) w tym sezonie, że coś po odpaleniu na zimnym silniku jak stał w garazy z tydzień lub lepiej stuknęło 2-3 razy. Nie wiem jak to się ma do przebiegu bo na liczniku mam autentyczne 26tys, kupiłem ją od sąsiada po drugiej stronie ulicy a on ją miał od nowości więc nigdy nic nie było cofane z kilometrami...
Wiele znajomych się na to uskarża ale nic poza tym się więcej nikomu nie przytrafiło
-
zbir
- Motocykl: sc50
- Rok produkcji: 0
chłopie jakie 50tys, ludziom stuka przy połowie tego przebiegu. I nie pierdacz tu o dbaniu - już widze jak lecisz do ASO Honda po nową częśc za każdym razem jak ci cos zastuka.BAX pisze:99procent napinacz lancuszka rozrzadu, lub jesli duzy przebieg to sam lancuszek zapewne naciągniety jak guma w majtach. jak slysze ''ten typ tak ma'' to smiac mi sie chce. słaby pkt tego modelu i tyle, ale jesli ktos jezdzi na lancuszku 50tys to pozniej pisze takie rzeczy. wymiencie lancuszki i napinacze to bedziecie mieli spokoj na conajmniej 30tys-35tys km i nie bedziecie pisać bzdur bo ten silnik moze naprawde kulturalnie pracować jezeli jego uzytkownik potrafi o niego dobrze zadbać:)
Wg mnie ten silnik po prostu szybko traci swoją kulture pracy, co wcale nie znaczy ze zaraz padnie - wrecz przeciwnie jeszcze długo pochodzi... No ale jak ktoś ma nadmiar kasy to wiadomo może z tym walczyć...
- BAX
- Motocykl: Sandały Ojca Gaudentego
- Rok produkcji: 0
-
Kamilekkk1988
- Motocykl: R1 Rn19
- Rok produkcji: 2008
- chanbord
- Motocykl: był zawsze moim marzeniem
- Rok produkcji: 2018