Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Siema,
Właśnie zakończyłem przerobienie org wydechu, początkowo chciałem wywalić środek i wspawać rurki na pełen przelot, jednak po rozcięciu komina postanowiłem zaryzykować i zaspawać pusty wydech . Po zamontowaniu komina dźwięk okazał się obłędny, ma piękny basowy pomruk a przy wyższych obrotach trochę wchodzi w dźwięk GP (pod obciążeniem będzie jeszcze lepiej - na razie testowany na postoju). Może w tym tygodniu wrzucę filmik.
Maciek, napisałem wiadomość.
Adam - smutno mi sie zrobilo, liczylem na zdjecia ps. jak przerobie swoj, z wyjsciem owalnym to wrzuce zdjecia. mam nadzieje ze moj kolega takze zrobi zdjecia z calej fazy przerabiania, to i fajnie sie opisze, w raz z filmem itd
ja kupiłem za pare groszy SBK z dolotem od 600rr musiałem tylko na prasie dociąć pasek kwasówki i opaskę i zrobić. Spawacz przyspawał mi fachowo za zaworem. Efekt końcowy mega wyniosło mnie to może 350zł dolot sprzedałem