Tak zakończyłem sezon 2013 :-(
-
Bombel
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Suzuki Gsx-r 1000 K9
- Rok produkcji: 2009
-
Wariat79
- Motocykl: Było 954rr jest R1 Rn12
- Rok produkcji: 2002
- firemanek1972
- Motocykl:
-
Piotrek_SC33
- Motocykl: 900 RR
- Rok produkcji: 1999
- maciekx
- Moderator

- Motocykl: 929 -> GSX-R 1000 k5
- Rok produkcji: 2005
ojejejejej straszne obrażenia masz jak na tak mała prędkość
ale niestety tak to bywa kolega rok temu miał wypadek policja wyliczyła prędkość uderzenia w wyjeżdząjące auto że to 75km/h a łącznie w obecnej chwili ma 140% uszczerbku na zdrowiu
masakra jakaś, ale jego bzyk wyglądał jak wrak, a twój wygląda kurde jak po lekkim szlifie, ehh niestety musimy wszystkich na drogach traktować jak potencjalnych sprawców naszego nieszczęścia
życzę szybkiego bezproblemowego powrotu do zdrowia.!!!!!
życzę szybkiego bezproblemowego powrotu do zdrowia.!!!!!
-
kubad1990
- Motocykl: cbr900
wbrew pozorom takie wypadki przy malych predkosciach tez sa niebezpieczne.
ja mialem przypadek ze koles nawracal w terenie zabudowanym i w dupie mail ze go wyprzedalem (ruszal z pobocza, widzial mnie i patrzyl sie bezczelnie z usmieszkiem), 'zjechalem max do lewej krawedzi drogi ale dalej uciec nie moglem i enduro poszlo sie jeb**, kolano rozwalilem na lampie/nadkolu scenika ( utrzymalem sie w siodle), a moto czolowo na betonowej krawedzi murowanego plotu, dopiero to uderzenie mnie wyrzucilo... szczescie w nieszczesciu skonczylo sie na paru szwach, siniakach i dosc sporym odszkodowaniu, alee uszczerbek na kolanie pozostal do dzis...
trzymaj sie i szybkiego powrotu do zdrowia!!!
ja mialem przypadek ze koles nawracal w terenie zabudowanym i w dupie mail ze go wyprzedalem (ruszal z pobocza, widzial mnie i patrzyl sie bezczelnie z usmieszkiem), 'zjechalem max do lewej krawedzi drogi ale dalej uciec nie moglem i enduro poszlo sie jeb**, kolano rozwalilem na lampie/nadkolu scenika ( utrzymalem sie w siodle), a moto czolowo na betonowej krawedzi murowanego plotu, dopiero to uderzenie mnie wyrzucilo... szczescie w nieszczesciu skonczylo sie na paru szwach, siniakach i dosc sporym odszkodowaniu, alee uszczerbek na kolanie pozostal do dzis...
trzymaj sie i szybkiego powrotu do zdrowia!!!
- firemanek1972
- Motocykl:
tak, służyłem do dnia 26.04 wracałem rano ze służbyPiotrek_SC33 pisze:szybkiego powrotu do zdrowia i na koła!
ps. tak z ciekawości po avaatarze i nicku służysz w PSP?
przy okazji chciałbym podziękować ekipie motocyklowej z Ełku ( Zyga, Daro, Patryk, Mirek "tata") i kilku innym osobom które pozbierały mój sprzęt i pomogły w innych sprawach)