Tak zakończyłem sezon 2013 :-(

Druga strona jazdy na motocyklu...
Awatar użytkownika
firemanek1972
https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
Motocykl:

Tak zakończyłem sezon 2013 :-(

Post autor: firemanek1972 »

Witam, zanim mój sezon zaczął się na dobre zakończyła go kobieta w Tico wymuszając pierwszeństwo, teren zabudowany, prędkość około 55-60 km/h Tico wyjeżdza z drogi poprzecznej, zatrzymuje się...i zajeżdza mi lewy pas pięć metrów przed moim kołem. Złamane obie kości podudzia, zwichnięcie stawu skokowego i zerwanie wiązadeł...pierwsza jej reakcja jaką słyszałem leżąć na asfalcie to "Boże skąd mi Pan wyjechał ?!" teraz co namniej pół roku wyje....z życia panowie ! uważajcie na skrzyżowaniach...pozdrawiam.

http://www.youtube.com/watch?v=MBzuzWw27mU
Ostatnio zmieniony 06 maja 2013, 18:12 przez firemanek1972, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
majster
Motocykl:

Post autor: majster »

trzeba było odpowiedzieć babie ,że nie zauważyła cie bo właśnie podchodziłeś do lądowania , ślepaki w puszkach :wnerwiony:
...niema boga jest motór...
Awatar użytkownika
Puciaty
Motocykl: Honda cbr 929 rr
Rok produkcji: 2000

Post autor: Puciaty »

firemanek1972, zyczę Tobie oczywiści szybkiego powrotu do zdrowia ,oraz duzo cierpliwości...

Panowie trzeba uważać na każdym kroku ;|
Pale Gume, a nie dusze
Awatar użytkownika
slamann
Motocykl: HONDA CBR 1000RR
Rok produkcji: 2004

Post autor: slamann »

:ooo: Masakra i po uszkodzeniach motocykla faktycznie moto parę rysek i w stanie nienaruszonym :ooo: czyli jak piszesz i ta prędkość nie wystarczyła aby wyjść bez szwanku...oj coraz bardziej trzeba uważać a przy tych pogodach słonecznych gdy każdemu palma do głowy dobija to jeżdżą jak gamonie :027: i takie obrażenia masakra to kolego tylko życzyć szybkiego powrotu do zdrowia, bo troszkę to potrwa zanim się na nogi dobrze stanie :( A na pocieszenie to że idiotka z Tico jest sprawcą więc szkody motocykla zawsze wychodzą na plus poszkodowanego i Tobie tego życzę ;) to sobie sprawisz maszynę jeszcze lepszą niż 900RR :dance: Głowa do góry i uważajcie na puszki w słoneczne dni !!!
Awatar użytkownika
Ziutek
Motocykl: SC59
Rok produkcji: 2008
Samochód: E61 525d

Post autor: Ziutek »

Masakra, życzę szybkiego powrotu do zdrowia!

Trzymam kciuki, że po wypadku się nie zraziłeś i chcesz jak najszybciej wracać na 2oo ;)
Yamaha R1 RN22 !
wiertło
Staly Bywalec
Staly Bywalec
Motocykl: CBR125,f4i,sc44,sc57A,ZX10R,Cb,sc57A :)
Rok produkcji: 2005
Samochód: Seat leon 1 1.9 Tdi :)

Post autor: wiertło »

firemanek1972, ja również Tobie życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!!
wczoraj i przed wczoraj miałem lewo skręt i wyjazd z podporządkowanej ja miałem pierwszeństwo i oczywiście jak i w jednym i w drugim przypadku mi wymusili pedały :wnerwiony: szczęście że to była jazda spokojna po mieście z kobietą :/
lepiej w mieście zwolnić i mieć oczy nawet w dupie :|
Oddam nerkę za cbr :)
Skucior
Motocykl: Honda CBR929 FireBlade

Post autor: Skucior »

Ja również dołączam się do życzeń. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
volvosan
Motocykl: cbr 929 umarł.../jest r6 05

Post autor: volvosan »

ja z podobnymi obrazeniami zakonczylem sezon 2012 w czerwcu, mija prawie rok i dalej nie wszystko jest ok z noga, moja dobra rada odwiedz jakiegos najlepszego specjaliste/chirurga/ortopede w okolicy i nie zaluj $$$(bierz fakture i oc zaplaci). mi nikt nie doradzil i do glowy nie przyszlo ze chirurg ze szpitala wojewudzkiego zlozy nieprawidlowo noge, i po 5 msc brakowalo zrostu dopiero pomoc prawdziwego Specjalisty i dwie kolejne operacje pozwalaja na chodzenie, basen i jazde...... rowerem. szybkiego powrotu do zdrowia
streetfighter-1
Motocykl: SC33 (stunt) , SC57a , CRF 450
Rok produkcji: 2010

Post autor: streetfighter-1 »

Najżałośniejsze to są komentarze pod filmikiem na youtube a raczej komentarz jeden ( narazie jeden) bo ''mądrych" nie brakuje więc zapewne przybędzie więcej. ale tak to u nas jest największe szczęście dla coniektórych to czyjeś nieszczęście.
Awatar użytkownika
cbrstreet
Staly Bywalec
Staly Bywalec
Motocykl: motorynka wsk mz r6 sc28 sc33street
Rok produkcji: 99

Post autor: cbrstreet »

za jednym razem miałeś szczęście i pecha ;) masakra nigdy mi się nic takiego nie zdarzyło i wypluwam te słowo :587: nie życzę nikomu takich nie przyjemności :) szybkiego powrotu do zdrowia i na ulicę :one: pozdro ;)
-1--2--klama i guma haha
Awatar użytkownika
Julson
Motocykl:

Post autor: Julson »

Dołączam sie do ciepłych wypowiedzi kolegów. Wracaj nam do zdrowia i wskakuj na sprzęta :) jeszcze raz życzę mnóstwo zdrowia i optymizmu.

Pozdrawiam Julson.
MILO
Motocykl: CBR SC28
Rok produkcji: 0

Post autor: MILO »

szybkiego powrotu do zdrowia.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ku przestrodze, wypadki, oszuści”