Nagle przestal odpalac
- cbrstreet
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: motorynka wsk mz r6 sc28 sc33street
- Rok produkcji: 99
Pokazuje ze jest na luzie (zielone kontrolka sie swieci), silnik kreci normalnie i nie chce odpalic. Jak jeszcze chodzil normalnie to sprawdzalem ladowanie i bylo z tego co pamietam 13,4. Jutro pozycze od kolegi altrenator i zobaczymy co bedzie sie dzialo.
[ Dodano: Sob Mar 30, 2013 12:52 am ]
Wszystkie kontrolki gasna tak jak przed tem, dodam jeszcze ze kiedy motocykl pracowal to co jakis czas migaly swiatla. Ale gdyby byl popsuty regulator motocykl chyba by odpalil?
[ Dodano: Sob Mar 30, 2013 12:52 am ]
Wszystkie kontrolki gasna tak jak przed tem, dodam jeszcze ze kiedy motocykl pracowal to co jakis czas migaly swiatla. Ale gdyby byl popsuty regulator motocykl chyba by odpalil?
Panowie mam podobny problem. Odpaliłem dzisiaj swojego tysiąca, po czym 2 sek i zgasł. Od tamtej pory nie idzie go odpalić
Co to moze być ? Paliwa w baku było koło 10 litrów. Przy tym co grzebałem, to sciagałem prawą i lewą owiewkę. Olej filtr wymeiniałem. Na lewej owiewce były jakieś kable to stelaża owiewki przykręcone i potem także je przykręciłem. O co kaman ?
Można sprzedać żonę, ale nie Bertone 
- cbrstreet
- Staly Bywalec

- Motocykl: motorynka wsk mz r6 sc28 sc33street
- Rok produkcji: 99
polus88 pisze:Panowie mam podobny problem. Odpaliłem dzisiaj swojego tysiąca, po czym 2 sek i zgasł. Od tamtej pory nie idzie go odpalićCo to moze być ? Paliwa w baku było koło 10 litrów. Przy tym co grzebałem, to sciagałem prawą i lewą owiewkę. Olej filtr wymeiniałem. Na lewej owiewce były jakieś kable to stelaża owiewki przykręcone i potem także je przykręciłem. O co kaman ?
a kręci normalnie
-1--2--klama i guma haha
kreci normalnie. Alarmu nie ma. Czy jest zalana ? - nie wiem
Przy lekko odkreconej manetce odpalił, ale zaraz zgasł. Co radzicie ? Da sie jakos zczytać błędy w fajerze ?
[ Dodano: Sob Kwi 13, 2013 12:25 pm ]
Już jest wszystko ok
najprawdopodobniej były świece zalane. Podczas odpalania z odkręcona manetką sprzęt odpalił
i już pali normalnie
Całe szczęscie, bo w nocy przez bestię spac nie mogłem 
[ Dodano: Sob Kwi 13, 2013 12:25 pm ]
Już jest wszystko ok
Można sprzedać żonę, ale nie Bertone