zwarcie w instalacji elektrycznej
-
szubert_1
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 954
- Rok produkcji: 0
zwarcie w instalacji elektrycznej
W mojej 954 z niewiadomej przyczyny powstało zwarcie. Po włączeniu świateł lub kierunkowskazów fura gaśnie. Włączenie świateł wywołuje żarzenie się kierunkowskazów (wszystkich). GDZIE SZUKAĆ ŻEBY SIĘ NIE NAROBIĆ I NIE TRACIĆ CZASU NA PRZEGLĄDANIE CAŁEJ INSTALACJI? - PLISS POMÓŻCIE!
- fabiq
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 0
- Kontakt:
brak masy na motocyklu, musisz sprawdzic wszystkie mozliwe podlaczenia masy do silnika i ramy
dzieje sie tak w motocyklach ktore byly mocno rozbierane, np. po duzym wypadku gdzie trzeba bylo wyciagnac silnik lub wszystkie plastyki
dzieje sie tak w motocyklach ktore byly mocno rozbierane, np. po duzym wypadku gdzie trzeba bylo wyciagnac silnik lub wszystkie plastyki
Proste drogi sa dla szybkich motocykli... kręte drogi są dla szybkich kierowców... ja wole kręte 
- lukasz302
- Motocykl: CBR 1000 RR SC57
- Rok produkcji: 2005
szubert Masz foty może tej twojej RRy bo widze że z Krosna jesteś. Posprawdzaj kostki tak jak pisał Adam bo pamiętam że w SC33 miałem też mały problem z prądami. Szalały mi zegary tzn wskazówka od predokściomierza i światło rozjaśniało się i przygasało nie wiedziałem co jest też sprawdzałem instalacje no jak się później okazało nie dokładnie bo pojechałem z motorem do elektryka i zrobił. Powiedział że jeden kabelek czy kostka nie łączyła ale nie powiedział która skubaniec jeden. A wiem że miałem rozwalona kostke od regulatora napiecia i tam była troche sklecona domowymi robotami przez poprzedniego użytkownika i właśnie się zastanawiałem czy to nie wina własnie tej kostki.