Znalazłem już go na necie
Ojciec Mateusz - Adrenalina TVP 1
-
diobol
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: sc57
- Rok produkcji: 0
Ojciec Mateusz - Adrenalina TVP 1
Wachlując programami TV natrafiłem na taki odcinek. Płakałem ze śmiechu jak go oglądałem. Czemu reżyserzy biorą się za coś o czym nie mają zielonego pojęcia. Mimo to niektóre ujęcia całkiem fajne ale co z tego jak to tylko pogorszy sytuacje motocyklista vs reszta świata. Cały odcinek poświęcony nielegalnym wyścigom
miłego oglądania 
Ostatnio zmieniony 01 stycznia 1970, 01:00 przez diobol, łącznie zmieniany 2 razy.
- Chappy
- Staly Bywalec

- Motocykl: Honda FireBlade 929RR
- Rok produkcji: 2001
I jest dokładnie tak jak Bombel, pisze, u mnie kiedyś jak miałem kawe zxr750 były 2 w mieście to nawet jak nie jeździłem na moto bo stało w garażu to znajoma do mnie z .... ze sie zabije kiedyś jak tak będę jeździł - ja jej na to ale ja dziś nie jeździłem - a ona do mnie jak to nie widziałem cie przecież na zielonym "motorze" hehe i gadaj tu z moherami...
ale odcinek jest dobry hehe dobrze ze miał pioruny na kasku a ten drugi taki habrowy niebieściutki miał hehe
ale odcinek jest dobry hehe dobrze ze miał pioruny na kasku a ten drugi taki habrowy niebieściutki miał hehe
...Hamuj Fantazje, Rozwijaj Wyobraźnie...
- trauma
- Motocykl: CBR 929 RR
- Rok produkcji: 2000
Urwane wały, zatarte pierścienie, pojedynki na śmierć i życie wszystko to takie zwyczajne w światku motocyklowym... ten odcinek nadaje się do kina
.
A tak poważnie to właśnie mohery będą miały teraz kolejny mocny argument na to jacy motocykliści są źli.. Bo w Ks. Mateuszu było pokazane....
PS- Nie kupujcie R1 widzicie jak się łatwo sypią
A tak poważnie to właśnie mohery będą miały teraz kolejny mocny argument na to jacy motocykliści są źli.. Bo w Ks. Mateuszu było pokazane....
PS- Nie kupujcie R1 widzicie jak się łatwo sypią