Alpinestars Vs. Dainese

Akcesoria, ubrania, kaski i inne rzeczy związane z motocyklami - ogłoszenia dziale GIEŁDA!
godlefas
https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
Motocykl: Yamaha RN19
Rok produkcji: 0

Alpinestars Vs. Dainese

Post autor: godlefas »

Witam.

mógłby mi ktoś doradzić ? zamierzam kupić nowy kombinezon + buty + rękawice. która firma jest lepsza ?

Dziękuje i pozdrawiam !
Wielu ludzi ma marzenia i ja też należe do nich:)
Awatar użytkownika
miazga
Motocykl: gixx k7

Post autor: miazga »

Moim zdaniem to jeden pieron co wybierzesz. I tak to bedzie najwyzsza polka. Kazda firma ma swoich zwollenikow i przeciwników. Wszystko zalezy od upodoban.
Awatar użytkownika
JacekJ
Motocykl: Honda Crosstourer

Re: Alpinestars Vs. Dainese

Post autor: JacekJ »

godlefas pisze:Witam.

mógłby mi ktoś doradzić ? zamierzam kupić nowy kombinezon + buty + rękawice. która firma jest lepsza ?

Dziękuje i pozdrawiam !

proponuję przymierz model z obu firm i sam ocenisz który lepiej leży.
są tacy, którym jedna lub druga firma nie pasuje bo konkretny model gdzieś uwiera lub żle leży.
co do wykonania i materiałów obie reprezentują wysoki poziom.
crazyduck
Staly Bywalec
Staly Bywalec
Motocykl:

Post autor: crazyduck »

Nie mialem na sobie Dainesa ale mialem Alpiny smx plus i kombi Spyke i dzieki nim zyje i mam noge i nadal wracam do zdrowia,wiec smialo polecam to w czym bylem.
Awatar użytkownika
blazej33
Staly Bywalec
Staly Bywalec
Motocykl: SC57a
Rok produkcji: 2004
Kontakt:

Post autor: blazej33 »

Jak chcesz fajnie wyglądać to kup komplet Dainese i po sprawie, ale jak masz czas to koniecznie przymierz różne ciuchy. Ja jestem niezadowolony z rękawic Dainese full metal pro bo są za wąskie do zakładania a po założeniu luźne, ale kurtka tej firmy new delmar jest super. Buty alpiny mi nie pasują a Sidi Vortisy rewelka. W tym sezonie zawiódł mnie też SPIDI GP Kanguro, przetarł się na szlifie razem z moim łokciem ;)
Więc szukaj i testuj :mrgreen:
roksc33
Staly Bywalec
Staly Bywalec
Motocykl: Cbr 900rr
Rok produkcji: 1999

Post autor: roksc33 »

kiedys trafila do mnie bardzo duzo ilosc nowych ciuchow glownie berik i arleness i spyke.

powiem tak:) berik i arlen ness byly zrobione z identycznego rodzaju skory a metki z reklamami systemami protektorow itd byly identyczne. wiec podejrzewam ze zjezzaja z jednej lini produkcyjnej tylko logo inne. takze z daines moze byc podobnie
Awatar użytkownika
Ezio
Motocykl: była SC33// szukam
Rok produkcji: 1998

Post autor: Ezio »

roksc33 pisze:kiedys trafila do mnie bardzo duzo ilosc nowych ciuchow glownie berik i arleness i spyke.

powiem tak:) berik i arlen ness byly zrobione z identycznego rodzaju skory a metki z reklamami systemami protektorow itd byly identyczne. wiec podejrzewam ze zjezzaja z jednej lini produkcyjnej tylko logo inne. takze z daines moze byc podobnie
berik i arlen to ta sama firma.
Lewy pas, gaz i płynę...
54.036592,21.799654
ODPOWIEDZ

Wróć do „Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)”