Witam!
Mam pytanie czy sprowadzał już ktoś z Was owiewki zakupione na eBay.com ? Bo chciałbym sobie zamówić, kupowałem już inne rzeczy z eBay.com więc z tym problemu nie ma. Chodzi mi tylko o jakość tych plastików. Pozdrawiam.
Takie jak ta: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HONDA-02-03-CBR954-RR-CBR-954-Bodywork-Fairing-Repsol_W0QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1638Q2em122QQcategoryZ35583QQihZ014QQitemZ330250476989QQrdZ1QQsspagenameZWD2V
Owiewki REPSOL i inne
- Szpuk
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: 954
- Rok produkcji: 0
- Kontakt:
- Martin.B.M.
- Motocykl: Komar
- Kontakt:
- daniello22
- Motocykl: ******
Widziałem już kilka takich aukcji, jak sami sprzedający piszą nie zawsze wszystko idealnie pasuje, niektóre otwory wymagają wiercenia itp... Jakość z tego co słyszłem również gorsza od oryginału. Jednak jak masz sam możliwość lub kolesia co pomoże ci w instalacji, to nawet sie nie zastanawiaj, bo w tej cenie oryginalne to najwyżej czache i błotnik dostaniesz 
- RudiszRR
- Motocykl: 1000 RR HRC
- Rok produkcji: 2007
- Kontakt:
Sa dwa typy tych owiewek lepsze i gorsze jedne wymagaj wiercenia drugie nie jedne pasuja idealnie inne nie ale nigdy i tak nie bedzie to oryginal, wez pod uwage ze gosc oferuje sie w honkkongu wiec to kawalek jest, u nas w Pl juz sporo osob zajmuje sie sprzedaza tego a i paru znajomych jezdzi na takich i poki co nie narzekaja. Do ceny tych owiewek musisz jeszce doliczyc podatek wiec na miejscu wyjda cie jakies 1700zl
- fabiq
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
- Kontakt:
Szpuk, jak juz koledzy pisali sa dwie wersje tych owiewek, te z aukcji to chyba te lepsze z abs, moj kumpel zakupil te tansze, sa z jakiegos innego plastyku, bardzo cienkie, faktycznie pasuja srednio jedna do drugiej, malowanie jest slabiutkie ale pociagnac to bezbarwka i bedzie luxior, ja mysle ze sie oplaca jesli wybierzesz wersje drozsza tych owiewek
Proste drogi sa dla szybkich motocykli... kręte drogi są dla szybkich kierowców... ja wole kręte