pilnie poszukuje serwisu w Warszawie
-
zimny
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: sc33
- Rok produkcji: 98
pilnie poszukuje serwisu w Warszawie
poszukuje serwisu w Warszawie lub okolicach jestem z Pułtuska zastanawiam się nad honda plaza w Warszawie
Re: pilnie poszukuje serwisu w Warszawie
mialem tam pojechac ale biora 130zl/h roboty + materialy. dziekuje bardzo.zimny pisze:poszukuje serwisu w Warszawie lub okolicach jestem z Pułtuska zastanawiam się nad honda plaza w Warszawie
lepiej poszukaj sobie kogos polecanego przez inne osoby a robiacego dobrze robote. wyjdzie duzo taniej.
- Tylik
- Motocykl: Bmw S1000 RR
- Rok produkcji: 2010
Jak już myślisz o jakiś autoryzowanych to moge polecić serwis Kawasaki (MCS) przy Trasie Toruńskiej.
Wiem że dobrze robią i za w miarę przystępną cene (w każdym razie ceny nie są takie z kosmosu jak w Honda Plaza :? )
Nie robiłem u nich w prawdzie jakiś poważnych rzeczy w silniku ale robiłem w moich obu moto zawieszenie przód (uszczelniacze+olej) i jak narazie jest ok
..przy okazji pomierzyli mi czy są proste lagi i widziałem co robią z moto (czego od niedawna podobno nie lubią zwłaszcza przy nowych klientach)
..
Wiem że dobrze robią i za w miarę przystępną cene (w każdym razie ceny nie są takie z kosmosu jak w Honda Plaza :? )
Nie robiłem u nich w prawdzie jakiś poważnych rzeczy w silniku ale robiłem w moich obu moto zawieszenie przód (uszczelniacze+olej) i jak narazie jest ok
..przy okazji pomierzyli mi czy są proste lagi i widziałem co robią z moto (czego od niedawna podobno nie lubią zwłaszcza przy nowych klientach)
- barty929
- Motocykl: SC 44,SC 57B
- Rok produkcji: 0
pjp ... Kiedyś na ulicy tatarskiej obecnie na warszawskiej 96 bodajże , jak się wyjeżdża z warszawy na babice .. Robią dobrze a co do cen to się targuj bo nie są tani ale też nie kosmicznie drodzy jak honda plaza , ale w końcu to nie autoryzowany serwis
Choćbym Pędził Ciemną Doliną , Zła Się Nie Ulęknę.....