koledzy ocencie kolega sie jara na ten sprzet na 100 po szlifie jest
http://moto.allegro.pl/honda-cbr-954-rr ... 62638.html
czy warto to kupic
-
zondar
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: sc44
- Rok produkcji: 2000
- Mikele
- Motocykl: CBR 900rr
- Rok produkcji: 1998
Nie CENZURA żarem. To że malowanie nieoryginalne to nic nie znaczy. Jak oceniacie moto po owiewkach to powodzenia... Znam nie jednego gościa, co przemalował moto bo miał taki kaprys, inny gust, albo lekkiego szlifa czy parkingówkę. To nie znaczy, że moto wiele przeszło... Z takim podejściem prędzej kupisz złom w oryginalnym malowaniu niż porządny sprzęt.
A co do tego moto, cena faktycznie okazyjna, dlatego trzeba go dokładnie obejrzeć przy kupnie. Ale nie uprzedzałbym się z góry, że to złom.
A co do tego moto, cena faktycznie okazyjna, dlatego trzeba go dokładnie obejrzeć przy kupnie. Ale nie uprzedzałbym się z góry, że to złom.
- bodzenty
- Motocykl: cbr 929rr
- Rok produkcji: 2001
to moje moto bylo kiedys sprzedalem temu typowi 
kiedys bylo w bialo niebeiskim malowaniu mialem delikatego szlifa na prawa strone delikatnie tylko owiewka pekla jakies 2-3cm nic pozatym pozym byl przytary zdupek wiec postanowilem go przemalowac te dodatki w moto to sam dodalem do niego kolektory akrapowica , ta koncowke ,oploty przod tyl ,tarcze wyswietlacz, ksenon kraszpady ,kierunki led,z undertailem z tylu i whuj zeczy jeszcze niepamietam sprzet chodzil spoko prosty i wogle teraz to nie wiem
kiedys bylo w bialo niebeiskim malowaniu mialem delikatego szlifa na prawa strone delikatnie tylko owiewka pekla jakies 2-3cm nic pozatym pozym byl przytary zdupek wiec postanowilem go przemalowac te dodatki w moto to sam dodalem do niego kolektory akrapowica , ta koncowke ,oploty przod tyl ,tarcze wyswietlacz, ksenon kraszpady ,kierunki led,z undertailem z tylu i whuj zeczy jeszcze niepamietam sprzet chodzil spoko prosty i wogle teraz to nie wiem
Ostatnio zmieniony 14 czerwca 2011, 00:00 przez bodzenty, łącznie zmieniany 1 raz.
przechuj ninia:)))
- Mikele
- Motocykl: CBR 900rr
- Rok produkcji: 1998
PS: Kolega ostatnio kupił 929 za 9500 (sam mu doradziłem) w nieoryginalnym malowaniu z powodu lekkiego szlifu. Ale silnik w super stanie, malowanie zrobione profesjonalnie i sprzęt o wiele lepszym stanie niż nie jedna 929 w oryginale. A oglądaliśmy 929 w oryginale, ze sportowym kompletnym ukł. wydechowym, z bajerami i dodatkami. Ale silnik chodził jakbyś wrzucił śrubki w rozrząd. Stad wnioskuje, że nie cena ani malowanie świadczy o stanie motocykla...