Ghost rider vol.5
-
emzeta
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: kawasaki zx 10r
- Rok produkcji: 2006
-
TEJLOR
- Motocykl: F1 STUNT, CBR 900 RR SC 33
- Rok produkcji: 1999
Wiesz że internet kłamie ??.... Ty naprawdę wierzysz w to że on podpalił wylot z autostrady patrz film : czas : 15:10 ...I to jeszcze w biały dzień !! Przecież tam setki jak nie tysiące samochodów jeździ...a tu masz niespodzianka jego kumpel biega z karnistrem benzyny polewa ulice podpala czeka i bach..nadjeżdza ghostrider...i wszyscy są zadowoleni. Poza tym : http://www.youtube.com/watch?v=H-tjXVEfpsM widziałeś to ?? widziałeś cały film gdzie była ta scenka ? wcześniej jeździł tą ulicą z 299 km/h pomiędzy autami. Później auta znikły i pojawiły się JEDYNIE 2 CIĘŻARÓWKI a on je wyprzedził zawrócił i wyminął ... gdzie tylko 1 AUTO jechało po drugiej stronie pasu !! dziwne zamknięta ulica ?? I też mnie bardzo ciekawi dlaczego jeździ w kasku AGV i butach Alpinestar ...czyżby je reklamował .. ??
Oczywiście szanuję Twoje zdanie, i nie ma co się kłócić o jakąś postać z internetu. Ale ironia i osobiste docinki typu ST się wypowiedział są nieco nie na miejscu. Oczywiście każdy ma swoje zdanie... ja nie podważam ani nie wyśmiewam twojego. SZEROKOŚCI !!!
Oczywiście szanuję Twoje zdanie, i nie ma co się kłócić o jakąś postać z internetu. Ale ironia i osobiste docinki typu ST się wypowiedział są nieco nie na miejscu. Oczywiście każdy ma swoje zdanie... ja nie podważam ani nie wyśmiewam twojego. SZEROKOŚCI !!!
" LOT NA CAŁE ŻYCIE "
- DOMEL
- Motocykl: 1000rr Repsol
- Rok produkcji: 0
A w co mial sie ubrac??W kasku typu orzeszek z lat 50=tych i skarpetki? Pomysl naprawde to nie boli.Wybral poprostu porzadne marki tyle ze rozpoznawalne.I nie wykluczone ze moze byc miedzy nim a tymi producentami cicha wspolpraca i dlatego ich sprzetu uzywa.Osobiscie wisi mi to kolo mojego wielkiego kabanosaTEJLOR pisze: I też mnie bardzo ciekawi dlaczego jeździ w kasku AGV i butach Alpinestar ...czyżby je reklamował .. ??
Co do reszty chlopakow to nie wkurzajcie sie na TEJLOR, bo zawsze znajdzie sie osoba ktora wszedzi wietrzy podstep i strzaly po katastrofie
Ghost rider pierwsze filmiki mial robione typowo na zywca i robil wsyztsko na biezaco.Reszta filmikow juz jest i o wiele lepiej rezyseowana ale i rowniez jego przejazdy czy nagrania tez sa ustawione.PEwnie niektore tricki lub proby wkurzenia policji byly wielokrotnie probowane.To jest film i ma sie sprzedawac stad coraz wiekszy sztab ludzi nad tym pracuje ale nie wiesz w to ze pozwola mu zamknac czesc autostrady zeby mogl sobei nagrac przejazd 2 ciezarowek