skąd osłony/nakładki na ramę? co zamiast tego? 954
-
dawiata
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: czerwony blady 954
- Rok produkcji: 2003
skąd osłony/nakładki na ramę? co zamiast tego? 954
Witać.
Mam taki problem. Jak kupowałem mojego fajera to poprzedni właściciel nakleił na ramę pseudokarbonowe nakładki. Straszne bezguście bo karbon miał wzór i kolor niepasujący do niczego... Po jakimś czasie wreszcie oderwałem nakładki i zostało dużo siliconu na ramie. Nie mogę go niczym, zmyć bo schodzi od razu delikatna i cienka warstw lakieru z ramy więc musze to z powrotem czymś zasłonić....
Macie pomysł czym? Takie nakładki karbonowe jeśli byłyby we wzorze karbonu jaki się zwykle spotyka np. na tankpadach, byłyby ok, ale nigdzie ich nie widzę... Ostatnio ktoś na forum zapodał ale się spóźniłem i poszły na alledrogo...
pzdr
Mam taki problem. Jak kupowałem mojego fajera to poprzedni właściciel nakleił na ramę pseudokarbonowe nakładki. Straszne bezguście bo karbon miał wzór i kolor niepasujący do niczego... Po jakimś czasie wreszcie oderwałem nakładki i zostało dużo siliconu na ramie. Nie mogę go niczym, zmyć bo schodzi od razu delikatna i cienka warstw lakieru z ramy więc musze to z powrotem czymś zasłonić....
Macie pomysł czym? Takie nakładki karbonowe jeśli byłyby we wzorze karbonu jaki się zwykle spotyka np. na tankpadach, byłyby ok, ale nigdzie ich nie widzę... Ostatnio ktoś na forum zapodał ale się spóźniłem i poszły na alledrogo...
pzdr
- misiopajur
- Motocykl: CBR 929 + YZ 250f +DR-Z 400 E leśny naqrwiacz
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
-
dawiata
gdyby to było takie proste... właśnie sprawa polega na tym, że jak pisałem, lakier na ramie to jakas cieniutka warstwa i jak tylko sie to trze - czymkolwiek, to on zaraz schodzi... póki co będę musiał własnie poskrobać jakimś plastikiem i tak zostawić, ale finalnie to lepiej zasłonić...misiopajur pisze:siem
gabka do mycia naczyn i nitro---godzina roboty i rama czysta
mozesz tez uzyc zmywacza silikonowego ale wtedy 2 godziny roboty
...do skrobania uzyj plastikowej szpatółki np do skrobania szyb ze szronu[/center]
(ten silicon był tam dośc długo i trzyma sie jak sam sk&^^*&)
- misiopajur
- Motocykl: CBR 929 + YZ 250f +DR-Z 400 E leśny naqrwiacz
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
- KrzyHo
- Motocykl: Byla 954 i SC33 x2
- Rok produkcji: 0
Tutaj można kupic takie nakładki http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... K:MEWAX:IT
- Ci użytkownicy podziękowali KrzyHo za ten post:
- Anonymous
-
dawiata
ooooo stary dziex ;D W sumie to nie wiem, chyba zapomnialem o j.e.b.a.j.u...KrzyHo pisze:Tutaj można kupic takie nakładki http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... K:MEWAX:IT
A co do Twojej oferty misiopajur to odezwe sie na pw.
Tomcbr600 - ja moge Ci podeslac jak moja wygladała, ale mowie, nie byl to szczyt gustu... (jednak tylko ze wzgledu na marny wzor karbonu)
Dzieki za pomoc
pzdr
- Tomcbr600
- Motocykl: Honda CBR 954RR
Do użytkownika "dawiata" - prosił bym o fotki na maila jak wygladaja nakładki na fajerze - bede wdzieczny - mail. tomaszleszkiewicz@op.pl Pozdrawiam
Tomaszek954