immobilizer
- vilkolak
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 929 FireBlade sc44
- Rok produkcji: 2000
immobilizer
czy ktos sie moze orientuje czy w sc44 w kluczyku jest juz immobilizer?? Bo mam tylko jeden kluczyk niestety, a juz raz nie moglem go znalezc wiec trzeba dorobic. Znalazlem na forum ze w 954 z EU jest na pewno. Ja mam 929 z 2000r wesja EU.
ostro do przodu, nie oglądać się za siebie...
-
motobandyta
- Motocykl: Junak M10/Maxster/KXF450->SM/TE450+SM
- Rok produkcji: 0
- rommi
- Motocykl: Tuono
Odświerzam temat.
Czy przy podpięciu komputera z innego moto może spowodować jakieś elektroniczne uszkodzenia? Rozprogramuje się HISS lub coś w tym stylu?
Pytam, bo chcę sprawdzić komuter z innego moto wpinając go do siebie - mam HISS'a w swoim sprzęcie i nie chciałbym mieć jakiś później z tym problemów.
Czy przy podpięciu komputera z innego moto może spowodować jakieś elektroniczne uszkodzenia? Rozprogramuje się HISS lub coś w tym stylu?
Pytam, bo chcę sprawdzić komuter z innego moto wpinając go do siebie - mam HISS'a w swoim sprzęcie i nie chciałbym mieć jakiś później z tym problemów.
-
clasic
- Motocykl: sc33
Jezeli chcesz przelozyc drugi komputer to musisz miec rowniez od niego kluczyk zeby przylozyc go do hiss inaczej go nie odblokuje z tym ze stacyjka ma byc przekrecona na on a ty w swoim tez masz immo niestety dwoch nie zczyta wiec swoj musisz dorobic ale tak bez immo wiec to tani koszt wtedy przekrecasz stacyjke na on tym kluczem dorobionym i przykladasz do niego drugi klucz od drugiego kompa z immo .