Plastiki
- Luks
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: zx10r
- Rok produkcji: 2004
Plastiki
Witam
mam zamiar zakupić taki komplet http://moto.allegro.pl/komplet-owiewek- ... 59807.html oczywiście w oryginalnym malowaniu red/white/blue moto kupiłem po delikatnym szlifie i strasznie mnie to drażni.. pęknięty jest tył i bok oraz przerysowana czacha + pękniety przedni błotnik nie chce sie bawić w żadne klejenie plastików malowanie i oklejanie naklejakami które są tylko podobne do oryginału chciałbym żeby moto wyglądało jak nowe
i tutaj moje pytanie.. czy ktoś zna może tą firme ? zamawiał kiedyś ich produkty? dość troche to kosztuje.. więc nie chciałbym wtopić z góry dzięki 
- misiopajur
- Motocykl: CBR 929 + YZ 250f +DR-Z 400 E leśny naqrwiacz
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
-
Berto
- Motocykl: Hornet 2007, VTR SP2 2003
- Rok produkcji: 0
Więc albo mega dobry lakiernik albo serwis , ja osobiście wybieram opcję nr. 2Luks pisze: Berto co z jakością wykonania? bo na tym mi głównie zależy.. wole zapłacić więcej a mieć pewność że będzie to dobre..
Pozdrawiam.
Berto.
No.....BRAKE'S........
Berto.
No.....BRAKE'S........
-
Murzyn
- Motocykl: CBR 1000rr
- Rok produkcji: 0
Kupowałem takie plastiki tylko że z eBay do sc57b no i mogę tylko powiedzieć że nie są to oryginały ale bardzo porządnie zrobione.
Tylko trzeba uważać ponieważ jest kilka firm które oferują te plastiki i nie wszystkie są dobre w wykonaniu.
A żeby było fajnie to na niektórych moich plastikach są emblematy hondy od wewnątrz.
Tylko trzeba uważać ponieważ jest kilka firm które oferują te plastiki i nie wszystkie są dobre w wykonaniu.
A żeby było fajnie to na niektórych moich plastikach są emblematy hondy od wewnątrz.