AGV 5 Continents czy Shoei XR-1100
-
Husar
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: supersport
- Rok produkcji: 0
AGV 5 Continents czy Shoei XR-1100
Panowie, chcę sobie kupić kask i mam do wyboru takie oto 2:
-Shoei XR-1100
- AGV Gp-Tech Five Continents
Poziomem cenowym są bardzo zbliżone a malowanie AGV-a bardziej mi się podoba z tym, że doszły mnie słuchy, że jednak AGV głośniejszy i wentylacje ma gorszą. Ktoś się zetkną z tym modelem AGV-a? bo o shoeiu opinie już słyszałem...
-Shoei XR-1100
- AGV Gp-Tech Five Continents
Poziomem cenowym są bardzo zbliżone a malowanie AGV-a bardziej mi się podoba z tym, że doszły mnie słuchy, że jednak AGV głośniejszy i wentylacje ma gorszą. Ktoś się zetkną z tym modelem AGV-a? bo o shoeiu opinie już słyszałem...
-
tazzman
- Motocykl: speed`11,exc400,sxf250 i CBR100RR SPRZEDAM
- Kontakt:
ja przelatalem w gp tech jakies 60kkm w sumie.
to cym sie rozni od xr1100.
Glosnieszy i dzieki temu duzo lepsza wentylacja, lepszy design...
TO co jescze jest faktem, to aerodynamika.. powyzej 220 km/h wychyl glowe ponad szybe i odwroc sie do tylu w gp tech a odwroc w xr1000... gp tech pod tym wzgledme lepiej wypada
Gp tech to sportowy, a xr 1000 to barziej turysta i trzeba o tym pamietac gdy np go kupisz i powiesz ze glosny .....
to cym sie rozni od xr1100.
Glosnieszy i dzieki temu duzo lepsza wentylacja, lepszy design...
TO co jescze jest faktem, to aerodynamika.. powyzej 220 km/h wychyl glowe ponad szybe i odwroc sie do tylu w gp tech a odwroc w xr1000... gp tech pod tym wzgledme lepiej wypada
Gp tech to sportowy, a xr 1000 to barziej turysta i trzeba o tym pamietac gdy np go kupisz i powiesz ze glosny .....
-
tony_montana
- Motocykl: Honda CBR 1000RR / CR125
- Rok produkcji: 2008
- marcinSC33
- Staly Bywalec

- Motocykl: RN19 (Były SC:33,57a,59)
- Rok produkcji: 2007
- Kontakt:
- fabiq
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
- Kontakt:
Box tez ma pinlock, kask za 300 pln
nigdy nie mialem pinlock, od zawsze jezdze w AGV gdzie antyfog jest w formie warstwy naniesionej od srodka na szybe i zaden nigdy nie parowal, natomiast bardzo latwo jest go uszkodzic myjac szybe jakims srodkiem
pewnie dlatego wiekszosc ludzi nie wierzy w antyfog ktory juz jest na szybie
nigdy nie mialem pinlock, od zawsze jezdze w AGV gdzie antyfog jest w formie warstwy naniesionej od srodka na szybe i zaden nigdy nie parowal, natomiast bardzo latwo jest go uszkodzic myjac szybe jakims srodkiem
pewnie dlatego wiekszosc ludzi nie wierzy w antyfog ktory juz jest na szybie
Proste drogi sa dla szybkich motocykli... kręte drogi są dla szybkich kierowców... ja wole kręte