motoGP Brno - weekendowy wypad
- Tytus
- Administrator

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL
- Rok produkcji: 2009
- Kontakt:
motoGP Brno - weekendowy wypad
Jak w temacie kto sie wybiera w tym roku na motoGP do Brna? Jako ze to juz w ten weekend to malo czasu na ogarniecie tematu
Ja co roku jestem i raczej w ten weekend tez sie pojawie, martwi mnie tylko zapowiadany deszcz 
- Tytus
- Administrator

- Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL
- Kontakt:
bilet najtanszy i chyba najlepszy bo az na 5 sektorow ok 1500 koron lub 65 euro na weekend (1200, 50E niedziela) , pole zalezy co podasz przy wjezdzie
za jedna osobe + motocykl na 3 dni w tamtym roku placilem 1804 korony... Oczywiscie wodka,piwo i "inne" dodatki nie sa wliczone w cene 
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2010, 03:03 przez Tytus, łącznie zmieniany 1 raz.
- young
- Motocykl: SC59E
Jeśli ktoś byłby zainteresowany wypadem do Brna (warto jeśli ktoś tego nie widział) to mój znajomy ma zerezerwowane pokoje w hotelu, które załatwiał w styczniu (teraz to szczyt marzeń) i niestety nie pojedzie takim składem jak chciał. Z tego co się orientuję to ma 5 pokoi 2 osobowych 15 km od Brna i 600 metrów od autostrady, więc lokalizacja idealna bo w promieniu 10 km od toru ceny powlają. Koszt pokoju jakieś 40 € ze śniadaniem. Chyba się w niczym nie pomyliłem
Jeśli ktoś ma chęć to podam nr tel na pw
Pozdrawiam
A
Jeśli ktoś ma chęć to podam nr tel na pw
Pozdrawiam
A