http://www.youtube.com/watch?v=RK5bMSyJCsg
Oglądajcie do końca. Jestem ciekawy kiedy u nas będą tak zatrzymywać..
Agresywne zatrzymanie motocyklisty przez policję.
- trauma
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 929 RR
- Rok produkcji: 2000
- MaciekM
- Motocykl: 954 RR
- Rok produkcji: 2003
już tak zatrzymuja a nawet gorzej. słyszałme że kolesiowi wywalili na bok r1 jak sie zatrzymał na swiatłach tylko że jechali za nim kilkanaście czy kilkadziesiąt km ( a on o tym nie wiedział). mnie też kiedyś zatrzymali ( ja sie grzecznie zatrzymałem, a oni wyskoczyli z radiowozu jak bym był jakims bandytą i pierwsze co to kluczyki mi wyciagneli ze stacyjki.
- trauma
- Motocykl: CBR 929 RR
- Insaine
- Motocykl: cbr 929 sc 44 CENZURA wi co z tego bedzie
No niektórzy używają klamki jako przedłużenia swoje pały żeby poczuć się męsko nie jak EUROPRIDE.(zwłaszcza in USA) .U nas też powoli to się przejawia .Ale moim zdaniem wole mieć jaja i odwagę lub źle pookładane pod czapka i jeździć na takich sprzętach (oni ich nie mają
)
Ludzka zazdrość
P.S. a tu filmik z serii ze jest człowiek i jest policjant http://www.youtube.com/watch?v=NGeEEZIfZz4&NR=1
Ludzka zazdrość
P.S. a tu filmik z serii ze jest człowiek i jest policjant http://www.youtube.com/watch?v=NGeEEZIfZz4&NR=1
-
szczurek83
- Motocykl: 954RR
- Rok produkcji: 2002
ja miałem kiedyś taką sytuacje że po nie zatrzymaniu sie do kontroli wyjechali za mną i na pierwszym skrzyzowaniu którym chciałem skręcić w lewo przyj...ali mi w tył motoru niestety jeszcze w tedy latałem mz 250
a oni za mną paskiem, ale rozkminiłem ze jak nie na moto to z buta im uciekłem hahaha
Ostatnio zmieniony 07 sierpnia 2010, 19:38 przez szczurek83, łącznie zmieniany 1 raz.
- Szerszeń
- Motocykl: CBR 929
- Rok produkcji: 2001
- krzychu
- Motocykl: SC59
- Rok produkcji: 2012
Re: Agresywne zatrzymanie motocyklisty przez policję.
Nie pytaj kiedy u nas będą tak zatrzymywać, tylko gdzie u nas tak zatrzymujątrauma pisze:http://www.youtube.com/watch?v=RK5bMSyJCsg
Oglądajcie do końca. Jestem ciekawy kiedy u nas będą tak zatrzymywać..
W kwietniu tego roku pod Chojnicami złapali mnie na radar - siedzieli w nieoznakowanym radiowozie zaparkowanym na poboczu i mierzyli przez szybę. Jak mnie zobaczyli to jeden złapał za suszarę i mierzył, a drugi nie czekając na wynik wyleciał na środek drogi z lizakiem w jednej ręce, a w drugiej podniesionej do góry trzymał i pokazywał mi wyciągniętego z kabury gnata.
Nadmieniam, że nic nie wskazywało na to, że mam zamiar uciekać - wyhamowałem z zapasem przed nim i zjechałem na pobocze...
Fajnie, nie?
- jasiek749p
- Motocykl: cbr 954
- Rok produkcji: 2003
Panowie ostatnim razem jak wracałem z moim plecaczkiem z zakopca z daleka zauważyłem milicjanta z lornetką-skierowaną oczywiście w moją stronę,jak już udało mi się wyhamować przed nim do 50 km/h pokazywał dyskretnie co by na koło moto postawić.Wg mnie nie taki straszny milicjant jak go malują
oczywiście zdarzają się przypadki panów,którzy uważają że mają władzę w ręku
ps.winkle na miodowej -naprawdę kozak z moją michelin z nitkami 
- chanbord
- Motocykl: był zawsze moim marzeniem
- Rok produkcji: 2018
Ja, jak do tej pory to mam dobre zdanie o policji jeżdżąc na moto. Dwa razy już jadąc za nimi poza miastem dawali mi znać prawym kierunkiem żeby ich wyprzedzić. Dwa razy wyprzedziłem nieznacznie przekraczając dozwoloną prędkość i gdy tylko się oddaliłem dalej dawałem dopiero w palnik mocniej
Także jak na razie mam dobre zdanie o Policji.
Gorsze zdanie mam jako kierowca samochodu i rowerzysta - tutaj podpadli mi niemiłosiernie.
Gorsze zdanie mam jako kierowca samochodu i rowerzysta - tutaj podpadli mi niemiłosiernie.
-
JankoCBR
- Motocykl: HONDA CBR 900RR FIREBLADE
- Rok produkcji: 1997
- kubahsb
- Motocykl: CBR929
- Rok produkcji: 2001
Re: Agresywne zatrzymanie motocyklisty przez policję.
krzychu pisze:Nie pytaj kiedy u nas będą tak zatrzymywać, tylko gdzie u nas tak zatrzymujątrauma pisze:http://www.youtube.com/watch?v=RK5bMSyJCsg
Oglądajcie do końca. Jestem ciekawy kiedy u nas będą tak zatrzymywać..![]()
W kwietniu tego roku pod Chojnicami złapali mnie na radar - siedzieli w nieoznakowanym radiowozie zaparkowanym na poboczu i mierzyli przez szybę. Jak mnie zobaczyli to jeden złapał za suszarę i mierzył, a drugi nie czekając na wynik wyleciał na środek drogi z lizakiem w jednej ręce, a w drugiej podniesionej do góry trzymał i pokazywał mi wyciągniętego z kabury gnata.
Nadmieniam, że nic nie wskazywało na to, że mam zamiar uciekać - wyhamowałem z zapasem przed nim i zjechałem na pobocze...
Fajnie, nie?![]()
![]()
WLASNIE DLA TEGO TRZEBA KAMERKI MIEC I NAGRYWAC.
ja sie zbieram juz od zimy i sie ku..a zebrac nie moge.
a pare ciekawych akcji bym juz nagral
jakby mi tak wyskoczyl typ z pistoletem od razu na ulice, to od razu do prawnika bym sie udal i sprawe w sadzie bo wydaje mi sie ze mozna ich za to przygnoic.
policjanci sa rozni, niestety 70-80 % to totalne dno - niechce sie rozpisywac i wk..wiac ALEe jak wszedzie zdarzaja sie tez spoko ludzie. Niestety tylko od wielkiego dzwonu
Ostatnio zmieniony 07 sierpnia 2010, 19:40 przez kubahsb, łącznie zmieniany 1 raz.