Polerowane elementy
-
Luki213
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: HONDA CBR 900RR SC33 '98
- Rok produkcji: 0
Polerowane elementy
Mam pytanko. Jak czesto mozna polerowane elementy motocykla takie jak felgi, wachacz, rama czyscic pasta np. K2 ALUCHROM. Ta pasta napewno jest lekko scierna bo po czyszczeniu na szmatce zostaje taki osad z aluminium. Czym czyscicie polerowane elementy?
-
Jacek
- Motocykl: CBR 929
Witam !
Jesli Twoje watpliwosci sa zwiazane z pocienieniem scianek przez zbyt czeste usuwanie zmatowanienia polerowanych elementów z aluminium to spokojnie mozesz to robic tak czesto jak wymaga tego koniecznosc przy uzyciu ogolnie dostepnych preparatow do pilegnacji i renowacji aluminium. Jest tego w pip .
A tak z drugiej strony strasznie nie lubie polerowanych sportow , kojarza mi sie z choperami ale ja to taki troche dziwny jestem
---
pozdrawiam
Jesli Twoje watpliwosci sa zwiazane z pocienieniem scianek przez zbyt czeste usuwanie zmatowanienia polerowanych elementów z aluminium to spokojnie mozesz to robic tak czesto jak wymaga tego koniecznosc przy uzyciu ogolnie dostepnych preparatow do pilegnacji i renowacji aluminium. Jest tego w pip .
A tak z drugiej strony strasznie nie lubie polerowanych sportow , kojarza mi sie z choperami ale ja to taki troche dziwny jestem
---
pozdrawiam
Jacek
- kakanogaja
- Motocykl: sc33 cbr rr