Witam
Czy w bladym jest jakaś osobna śrubka od regulacji mieszanki (mam trochę za bogatą) czy mieszanka się ustala na podstawie synchro (regulacji podciśnienia). moto chodzi pięknie równo i szkoda by ruszać synchro jak i tak nie tędy droga
pzdr
Regulacja gaźników - konkretnie mieszanki
- kazan
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 0
- Cris83cbr900
- Motocykl: było SC33, SC50, SC57A teraz SC33FL
- Rok produkcji: 0
Witam
W SC33 oczywiscie jest srubka do regulacji skladu mieszanki. Ale dlaczego stwierdziles ze jest za bogata bo po zimowym odpaleniu normane ze jest czarny nalot naizolatorach. Zrob jakies 50-100km i puzniej zobacz kolor izolatorow. Bo ja tak wlasnie mialem po zimie (czyli paru krotkich trasach) soprawdzalem izolatory i byly czarne. Zrobilem 100km i byly ceglasto brazowe. Wiec zanim zaczniesz grzebac to sie zastanow czy to ma sens
. Powodzenia w garazu
W SC33 oczywiscie jest srubka do regulacji skladu mieszanki. Ale dlaczego stwierdziles ze jest za bogata bo po zimowym odpaleniu normane ze jest czarny nalot naizolatorach. Zrob jakies 50-100km i puzniej zobacz kolor izolatorow. Bo ja tak wlasnie mialem po zimie (czyli paru krotkich trasach) soprawdzalem izolatory i byly czarne. Zrobilem 100km i byly ceglasto brazowe. Wiec zanim zaczniesz grzebac to sie zastanow czy to ma sens