witam. na allegro znalazlem bladego sc33 z Rybnika z przerobionym zadupkiem od r1 z 99r.
dzwonilem do kolegi zapytac kto zaja sie przerobka tylu ale on takiego kupil. Mam pytanko czy ktos z kolegów zajmowal sie kiedys taka modyfikacja? ja przymierzam sie do takiej operacji przed malowaniem mojego sc28 i byl bym wdzieczny za jakies porady techniczne np. czy trzeba przerabiac stelarz?
cbr z tylem od r1
-
dawcarr
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 900 RR
- Rok produkcji: 0
- Cris83cbr900
- Motocykl: było SC33, SC50, SC57A teraz SC33FL
- Rok produkcji: 0
Witam
Jestem z okolic Rybnika i znam tego franka ktorego widziales. Widzialem jak dopasowywano ten ale to byl odawno. Wiem ze kupil polamany zadupek z R1 i przerabial go, byly to male modyfikacje. Wiec jak juz bedziesz cos szukal to pamietaj ze bez spawania plastiku sie nie obejdzie wiec pbcja polamanego zadupka jest trafna. Chodzi mi tu o lekko polamany zadupek
.
Powodzenia w garazu pozdrawiam
Jestem z okolic Rybnika i znam tego franka ktorego widziales. Widzialem jak dopasowywano ten ale to byl odawno. Wiem ze kupil polamany zadupek z R1 i przerabial go, byly to male modyfikacje. Wiec jak juz bedziesz cos szukal to pamietaj ze bez spawania plastiku sie nie obejdzie wiec pbcja polamanego zadupka jest trafna. Chodzi mi tu o lekko polamany zadupek
Powodzenia w garazu pozdrawiam